ponedjeljak, 14.05.2018.

14.05.2018. ili neki drugi davno prošli dan ...

Koliko obožavam ove noći. Ove noći kada ti se jednostavno odjednom vrate neke stvari ... bocnu te ... kad samo odjednom počneš plakati i prisjećati se nekih trenutaka, osoba, događaja ! Meni je to divno ! Volim sebe zbog toga!
Volim sebe jer se sjećam svih ljudi u svome životu i onih najsitnijih sitnica !
Sasvim slučajno sam čula pjesmu i suze su same krenule! Pojavila su se pitanja i sjeta !
Žalim za jako malo stvari, zapravo žalim što sam neke stvari napravila skroz nepromišljeno u svome životu i time utjecala na ostatak života. Otežala sam si ga, pokrenula lavinu nekih loših stvari koje su mi se događale nakon tih loših odluka .. i iako D kaže da ni za čim ne trebam žaliti jer su me sve te moje dobre i loše odluke dovele do ovoga gdje sam sada i do toga kakva sam osoba ... žalim !

Vjerujem u to da vrijeme napravi da se s nekim stvarima lakše nosiš u životu. Ne mislim da liječi sve jer neke se rane ne mogu izliječiti, samo naučiš živjeti s njima i svakodnevica ih utiša, ali nekada vrisnu tako glasno da ne možeš vjerovati koliko su dugo bile tihe !

Nekada mi bude žao što su neki događaji i emocije tihi.

Na neki sam način mazohist, smatram da trebam patiti i proživljavati bol kada napravim pogrešku. Smatram da trebam biti kažnjena .. ne fizički koliko "psihički" ! Čudno, ok. Poremećeno, vjerojatno! Ali to sam ja .. nekada sam se trudila to promijeniti no ne možeš to promijeniti. Vrijeme utiša tu potrebu i želju za nekom vrstom patnje ali ona se vrati, vrisne jednostavno ! I onda se osjećam dobro. Kad sjednem, isplačem se, izbacim svašta iz svoje glave drugima na razmišljanje !

Rekla sam da žalim za situacijama i osobama, za izgubljenim vremenom ! Vjerujem da jednom neću žaliti, da ću jednom svu prošlost moći sagledati iz one druge perspektive : "Sretna sam što se dogodilo!" , ali sada još to ne mogu!

Voljela bih vratiti vrijeme u neke trenutke i napraviti sve drugačije. Vjerujem da bi se neke stvari iz ovoga života svejedno dogodile jer su se morale dogoditi ... ali isto tako neke nikada ne bih morala proživjeti , neke ljude ne bih nikada izgubila ... cry

Sjedim, tipkam, plačem i slušam ovu stvar !
Lost stars


Ima ih još nekoliko na repertoaru, ali ova je broj jedan !
Nemam poruku danas ... ovo ćemo ostaviti kao jednu od onih noći koja je toliko tužna da ju obožavam, jer volim sebe u ovom trenutku previše !

Nadam se da vi isto danas sebe volite najviše !! kiss

Oznake: #memories #tbt

- 02:19 -

Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.05.2018.

10.05.2018. #healthylife

Ajme ... užas ! burninmad
Znate za onu moju MS prijateljicu koja je stalno kod mene u gostima ?? E ta moja frendica bi trebala imati posebnu prehranu kako bi bila bolja i ljubaznija u mome društvu!
Ja nisam baš neka osoba koja se striktno drži nekih dijeta i zdravih namirnica ... ja više volim jest sve što vidim i neda mi se brojat kalorije niti paziti je li nešto zdravo ili nije !
I sada ... u ovom našem novom suživotu gdje oj dragi pazi poprilično na unos kalorija, na broj obroka u danu itd itd ... i ja bi se kao lakše prilagodila na prehranu koja odgovara mojoj frendici MS!
E tu dolazimo do problema!
Slatkišiiii !!!! Znači ja ne mogu bez njih ! Kako ? Nisam neki izjelica da požderem cijelu tablu čokolade il nezz, teglu Nuttele .. ali volim pojest katkad neš slatko. A sada neeemaa !!!
I nema još tone stvari koje volim ... moram jesti bezglutenske stvari i povrćaaa i vooćaa .. i oke sve je to super realno... ali di je tu sreća ?
Ja nisam sretna ni mrvicu ! Ja uživam u hrani, svakakvoj ... i usrećuje me ! ( ne ono kao depresivna sam pa me hrana vadi iz depre, nego onak pozitivno sve !) I sada nema toga !
Pozitiva je što se fizički osjećam bolje ... oke ... ali nisam sretna ! crycry
U čemu je onda fora ?!
Molim Vas sve koji jedete zdravo i pratite si obroke ... ŠTA VAS USREĆUJE ?!?!?
Doslovno me zanima jel vi mrzite hranu il šta ? Kako možete to hendlat?? Meni treb ta snaga koju Vi imate !!cry
Idem sad trčati ... da ne mislim na sladoled ! Eto ...
Pošaljite potporu .... treba preživjeti još jedan PMS !

Oznake: #healthy #PMS

- 19:31 -

Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.