10.05.2018. #healthylife

10 svibanj 2018

Ajme ... užas ! burninmad
Znate za onu moju MS prijateljicu koja je stalno kod mene u gostima ?? E ta moja frendica bi trebala imati posebnu prehranu kako bi bila bolja i ljubaznija u mome društvu!
Ja nisam baš neka osoba koja se striktno drži nekih dijeta i zdravih namirnica ... ja više volim jest sve što vidim i neda mi se brojat kalorije niti paziti je li nešto zdravo ili nije !
I sada ... u ovom našem novom suživotu gdje oj dragi pazi poprilično na unos kalorija, na broj obroka u danu itd itd ... i ja bi se kao lakše prilagodila na prehranu koja odgovara mojoj frendici MS!
E tu dolazimo do problema!
Slatkišiiii !!!! Znači ja ne mogu bez njih ! Kako ? Nisam neki izjelica da požderem cijelu tablu čokolade il nezz, teglu Nuttele .. ali volim pojest katkad neš slatko. A sada neeemaa !!!
I nema još tone stvari koje volim ... moram jesti bezglutenske stvari i povrćaaa i vooćaa .. i oke sve je to super realno... ali di je tu sreća ?
Ja nisam sretna ni mrvicu ! Ja uživam u hrani, svakakvoj ... i usrećuje me ! ( ne ono kao depresivna sam pa me hrana vadi iz depre, nego onak pozitivno sve !) I sada nema toga !
Pozitiva je što se fizički osjećam bolje ... oke ... ali nisam sretna ! crycry
U čemu je onda fora ?!
Molim Vas sve koji jedete zdravo i pratite si obroke ... ŠTA VAS USREĆUJE ?!?!?
Doslovno me zanima jel vi mrzite hranu il šta ? Kako možete to hendlat?? Meni treb ta snaga koju Vi imate !!cry
Idem sad trčati ... da ne mislim na sladoled ! Eto ...
Pošaljite potporu .... treba preživjeti još jedan PMS !

Oznake: #healthy #PMS

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.