16

utorak

veljača

2016

Jedna o......

.....pravoj,pravcatoj ljubafi!!!!!
Probudila ju je ranojutarnja poruka. Ona dugoočekivana,ono njegovo...Ljubavi,dobro ti jutrekoooo! Mazno se rastezala po velikom krevetu,s osmijehom na licu.Uskoro....uskoro...taj krevet će biti premali za njihove igrice.
Ustala se,otapkala do kuhinje da svom najdražem muškarcu skuha slatku kavu kakvu samo on voli.Oooooo da....nije skidala osmijeh. Plesala je,skakutala,pjevušila. Sva sreća svijeta prelila se u te njene zaljubljene oči.
Došao je,sa vrata ju čvrsto zagrlio i zario glavu u njenu kosu. Drzao ju je čvrsto,nježno,strasno....držao ju je kako može samo muškarac koji zna svojim zagrljajem izlječiti sve polomljeno u njoj. Nježno ju je spustio na krevet.Onako,s visoka gledao je u njezine suzne oči. Oči pune suza radosnica. Shvatio je da je ta žena tisuću puta prevarila sebe za mrvicu njegove pažnje. Spustio se pored nje. Cijeli svijet je tada stao. Više ništa satima nije bilo bitno. Sva sreća da vole piti hladnu kavu yeswink
Stajala je u kuhinji i kuhala im ručak. Prišao joj je tiho i s leđa ju počeo ljubiti. E to......to je obožavala. Njegovu prisutnost u svemu i po svemu. Njegov miris gdje god da se okrene. Njegove poljupce za stolom dok su jeli. Onako masni,punih usta....tu ljubav!cerek
Spremajući se,podigla je kosu visoko u rep. To on voli. Tada mu je baš onako...uuuf!!!! yes
Stajao je na vratima kupaonice i gledao ju dok se šminkala. Uživao je u njenim pokretima,divio se njezinoj ljepoti a ona je pored njega iz ružnog pačeta postajala predivan labud.sretan
Stavio je ruku preko njezinog ramena kada su izašli van. Želio je cijelom svijetu pokazati da je samo njegova. Da tu svemirsku ljubav dijele samo njih dvoje i nitko više.
A ona.....pored njega se osjećala kao kraljica. Najvoljenija žena,najljepše stvorenje. Osjećala je kako napokon diše,kao sunce toplo sija,kako cvijeće miriši,osjećala je život!!!!!
Svjesni su oni sta im budučnost nosi i svaki rastanak je bio bolan. Ali naučili su da iz te boli izađu jači i da sa tom boli njihova ljubav raste. Oni su je čuvali kao najvrjedniji biser.
Još jedan zagrljaj,još jedna sakrivena suza,jedan pozdrav.....do idučeg mogučeg susreta. Volim te do svemira Svemirko moj!!!cerekkiss

14

nedjelja

veljača

2016

Valentinovski Grinch......

......sam ja!!!!!!
Rekli su mi "Nisi uopće romantična,kaj je tebi" !!!?????
A kaj bi mi bilo! Život me lopatom opalil sred duše,srca,glave lude. Di da ja tu vidim romantiku????? eekeekeek
Da....istina.....bila sam nepopravljiv romantik,zaljubljena u život,s osmijehom od uha do uha.Voljela sam,bila voljena,bila sretna,zadovoljna. BILA!!!!! Sada se samo nadziru sjenke neke takve mene. Podigla sam zid i ne dam više nikome blizu. I Točka!!! A kad ja kažem Točka onda je to to!!!!yes
Moja blogoprijateljica mi je danas poslala lijepu poruku jer ona zna da me tamo negdje čeka netko. Voljela bih vjerovati u to ali nisam sigurna da li želim nekog. Mislim....kaj bu mi taj šetal po kući,ujutro me maltertiral da mu kavu skuham,pa kaj bumo jeli ,pa kaj bumo pili, pa mi prdne,pa se podrigne,pa.....Isuseeek!!!!!!! Kaj je tu,majekti,romantično????? Kaj??????
Ajd nek sam ja neromantična ali mirna i mirišljava wink
I nek je meni čevapa i luka . Tu ljubaf niko nimre nadmašiti!!!!!!!!

13

subota

veljača

2016

MOJOJ BLOGOPRIJATELJICI....

ću posvetiti ovaj post!
Ovo je priča o jednom divnom prijateljstvu,o jednoj predivnoj osobi koja je oplemenila moj život.
S obzirom da nisam bila malo duže na blogu,pročitala sam upravo komentare ispod blog-ankete i drago mi je što ovo ima veze sa time....nenamjerno!!!
Upoznale smo na malo čudan način- ja sam joj trebala biti kao ugodno iznenađenje ali nismo znali da ih ona baš i ne voli. Prva kava je bila čudnoodmjeravajuća,pristojnosmješkajuća..... No,kako život piše čudne priće,uskoro je došla druga pa treća pa.....kavica. Sa svakom mi je bila sve draža a ja sve opuštenija.
Ove srijede smo popili kavu gdje si me,draga moja,dotakla točno u sridu. Pogledala si me tim svojim divnim okama i onako majčinski,bez obzira što sam malko starija,davala životne savjete u želji da napokon nađem nekoga tko me je vrijedan. Kada si to izgovarala izgledala si i zvučala kao dobra vila.....moja dobra vila!!!! Čak je i moja mala djevojčica rekla da si dobra koliko i lijepa yes
Odmah sam odlučila posvetiti ti par redaka jer to je najmanje što mogu učiniti za tebe.
I da....dragi blogočitaći....i ovdje se mogu naći drage i posebne osobe. Kao i na svakom portalu pa kako god se on zvao. I možemo biti okruženi sa puno ljudi ali u životu je uvijek dobrodošla neka nova pozitivna duša,bez obzira na naš status,godine,prošlost. I možda baš ta osoba bude ta koja ti je taj dan izmamila prvi osmijeh na licu. Samo se treba prepustiti životu i biti otvoren za nove spoznaje.
Tebi draga moja želim ugodan vikend i lijepo vrijeme za.....wink
I veeeeeeeeeeeeeeeeeliko Hvala za divne trenutke!!!!!!kiss

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.