Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

MOJOJ BLOGOPRIJATELJICI....

ću posvetiti ovaj post!
Ovo je priča o jednom divnom prijateljstvu,o jednoj predivnoj osobi koja je oplemenila moj život.
S obzirom da nisam bila malo duže na blogu,pročitala sam upravo komentare ispod blog-ankete i drago mi je što ovo ima veze sa time....nenamjerno!!!
Upoznale smo na malo čudan način- ja sam joj trebala biti kao ugodno iznenađenje ali nismo znali da ih ona baš i ne voli. Prva kava je bila čudnoodmjeravajuća,pristojnosmješkajuća..... No,kako život piše čudne priće,uskoro je došla druga pa treća pa.....kavica. Sa svakom mi je bila sve draža a ja sve opuštenija.
Ove srijede smo popili kavu gdje si me,draga moja,dotakla točno u sridu. Pogledala si me tim svojim divnim okama i onako majčinski,bez obzira što sam malko starija,davala životne savjete u želji da napokon nađem nekoga tko me je vrijedan. Kada si to izgovarala izgledala si i zvučala kao dobra vila.....moja dobra vila!!!! Čak je i moja mala djevojčica rekla da si dobra koliko i lijepa yes
Odmah sam odlučila posvetiti ti par redaka jer to je najmanje što mogu učiniti za tebe.
I da....dragi blogočitaći....i ovdje se mogu naći drage i posebne osobe. Kao i na svakom portalu pa kako god se on zvao. I možemo biti okruženi sa puno ljudi ali u životu je uvijek dobrodošla neka nova pozitivna duša,bez obzira na naš status,godine,prošlost. I možda baš ta osoba bude ta koja ti je taj dan izmamila prvi osmijeh na licu. Samo se treba prepustiti životu i biti otvoren za nove spoznaje.
Tebi draga moja želim ugodan vikend i lijepo vrijeme za.....wink
I veeeeeeeeeeeeeeeeeliko Hvala za divne trenutke!!!!!!kiss

Post je objavljen 13.02.2016. u 19:57 sati.