F 60.3

23.09.2019.

U komentaru na prethodni post Teuta mi je napisala da je red da objavim nešto novo. E sad još nisam u inspiraciji, danas pa će ovo biti lagani uvod a o planovima ću u sljedećem postu.

F 60.3 psihijatrijska šifra za poremećaj ličnosti neću post posvećivati dijagnozi nego novom kratkom filmu u kojem se radnja
svodi na tu dijagnozu.



Kako imam peh da sve kasno saznam ovaj film još nisam gledao, a projekt je studenata scenarista i redatelja. Službena projekcija
je bila 10.6 u kinu Tuškanac. Sad se ponovo vraćam na slabu dostupnost vijesti iz sfere filma, a za ovo sam saznao slučajno rondajući po googlu. Sve u svemu izgleda obećavajuće, pošto se radi o formi filma od kojih sam ih dosta pogledao i svi su ispunili očekivanja. S druge strane izbor glumačke ekipe je izvanredan, a najviše me zanima kako je ispao film koji su režirali studenti sa Verna. Za prvu ruku fotke sa seta bar nešto dok nebude dostupan na nakoj javnoj platformi.







Između fotki evo i službenog posta na facebooku ovakve se stvari najviše oglašavaju nadruštvenoj mreži koju ne koristim.



Sa ovim ću zaključiti današnji post, koji će dobiti svoj drugi dio, ako (skepcizam, pošto je situacija sa filmom takva) pogledam.

DODATAK: U sobotu 28.9. je šesti dan otvorenog trga tako da će biti jedan post i o tome.

život je pozornica,dramska umjetnost je njegova projekcija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.