Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • TEATRALNI

    Ovakve stvari se nađu samo slučajnim pretraživanjem neta...

    avatar

    23.09.2019. (10:39)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    teške su to dijagnoze

    avatar

    23.09.2019. (10:48)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Zaboravih navesti i Isabel pa evo sad ispravljam grešku :)

    avatar

    23.09.2019. (10:48)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Shadow
    Nije mi se dalo previše ulaziti u to, iako je sve dostupno, zanima me kako je izgledalo u filmu iako je u stvarnosti daleko gore.

    avatar

    23.09.2019. (10:49)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tvoj me post razveselio i znaš zašto? Jer što se tiče teme zasigurno ću uživati u film i vjerujem da će i glumačka kao i cijela filmska ekipa dokazati da možemo snimiti itekako dobar film.
    Nisam ga vidjela dakle ostoji mogućnost da se i varam ali više sam sklona onom prvom zaključku.
    Da, šteta što do takvih informacija je teško doći, ne bi tako trebalo biti.
    Bravo za post! LP prijatelju.

    avatar

    23.09.2019. (12:10)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    ovo bih veoma rado pogledala. molim te da mi javiš gdje i kad će to biti moguće.

    avatar

    23.09.2019. (12:46)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Teuta-evo da napokon napravim progres haha, a nisam niti od vremena zadnjih dana. Ovo je svakako tema koja bi trebala biti još više u filmu, nažalost mi je promaklo, i nikako da se stanje oko ovakvih vijesti promijeni na bolje. Izvanredna ekipa glumaca a još jedna zanimljiva stavka je i to da su film režirali studenti, po fotkama izgleda obećavajuće samo problem je i to da nema niti onih natruha o sadržaju filma pa se sad može samo nagađati. Pogledao sam dosta sličnih filmova (mislim na produkciju A produkcija su kratki filmovi) i niti jednom nisam našao zamjerke štoviše bolji su i od nekih od 90 minuta. U kratkom vremenskom rasponu se pogađa suština. Dijelim tvoje mišljenje i bliži sam ovom prvom, da će ispasti izvanredan. Vjerovatno se radi o nekom kratkom psihološkom trileru. Ja se počinjem osjećati kao ured za informacije :) eto kad oni koji su plaćeni da prenose vijesti to ne rade a prenose raznorazne kretenarije (uglavnom političke) onda moram ovo iz svijeta filma prenositi ja, dobrovoljno i besplatno. Zasad je situacija takva da niti na internetu nema nikakvih informacija izvor ovog u postu je idbn, baza filmova što naših što inozemnih. Pozdrav prijateljice.

    -athropa-i mene zanima, e sad i ja bih volio znati kad će i na kom kanalu biti prikazan. Ovo ljeto je bio u kinu Tuškanac, ako će se emitirati na televiziji (što ne govorim sa sigurnošću) onda je najizglednije na klasik tv-u oni šibaju dosta filmova iz A produkcije, ako nađem neku stranicu na kojoj je dostupan ostavim link ovdje ili kod tebe u komentaru.

    avatar

    23.09.2019. (13:02)    -   -   -   -  

  • isabel

    nositelji glavnih uloga;
    Laura Anić – Kaliger / Nadežda Perišić – Radović / Filip Nola / Vid Ćosić / Iva Mihalić
    Jeste li se ikad osjećali sami? Jeste li ikad osjetili (ne)podršku roditelja? Jeste li se ikad osjećali neshvaćeno od najdražih ljudi?

    Lana. Ona pati od graničnog poremećaja ličnosti (F60.3). Njena psihijatrica, roditelji, a ni dečko ne shvaćaju ozbiljno njezino stanje. Ostala je sama. Kako izgleda kada imaš sve a nemaš ništa?

    Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/poznate-glumce-na-jedno-mjesto-okupili-stu denti-na-premijeru-stigao-i-ciro-1326036 -
    www.vecernji.hr

    da dragi prijatelju, nažalost je tako kako jest, žalosno, ma gdje bi mi bili
    bitni da nas se pravovremeno izvijesti gdje, kada i što se novoga prikazuje , čini mi se da si ovoga puta 500 % u pravu , mi koji nemamo fb i nije greda, ali ovakove stvari zaslužuju biti svugdje na kulturrnim stranicama udarne vijesti, nažalost , tome nije tako pa mi je neopisivo drago što se polako, al sigurno pretvaraš u pravog kulturološkog istraživača poradi čega je dupli užitak pratiti te, jer da nisam sad došla ovdje kod tebe i vidjela ovaj tvoj novi post ne bih se dala i ja malkoc u istraživanje pa ti evo i prenijela što sam pronašla o pomenutom filmu.
    nestrpljivo išćekujem mogućnost gledanja istog u ,ili na već nekom od da tako kažem prikazivačkih medija
    hvala ti puno na ovom info
    tp.

    avatar

    23.09.2019. (15:03)    -   -   -   -  

  • isabel

    p.s. pogledala sam i ovaj tvoj link upućen na fb, al ne vidim brate mili niš,
    neka ogromna reklama preko cijele objave, bez veze skroz.-(

    p.s. toplo te pozdravljam još jedanput i javi kad doznaš gdje da
    ga pogledamo, jedva čekam.

    avatar

    23.09.2019. (15:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabel
    Super, našla si link zahvaljujem, pogledao i da, sad znam nešto više. Konstantno govorim kako smo neinformirani po pitanju ovakvih stvari i situacija je godinama takva i ne mijenja se. Ovo sa facebooka koji uzgred niti ja ne koristim je došlo kao slamka spasa, jer osim ranije spomenute baze filmova preko koje sam i saznao za film na drugim stranicama vjesti nisu niti dostupne. Ovo je još donekle relevantno, jer je ta stranica službena fb grupa Zagreb film festivala koja je bila među prvim ponuđenim stranicama. A što se tiče drugog komentara iskreno ne znam na što misliš, da ti budem iskren ja sam onako brzinski pogledao pa se zapravo niti ne mogu sjetit teksta niti slike u toj objavi. I mene zanima konačan rezultat, veselim se vremenu kad ću ovo pogledat. Ako imaš klasik tv moguće da će biti tamo pošto oni vrte razne filmove od xy yu, srpskih, hrvatskih, makedonski, bosanskih starih i novih i ovih iz A produkcije. Glumačku postavu uglavnom znam, jedina stvar (osim samog filma naravno) koja trenutno nije dostupna je neki kratak sadržaj o njemu,ali evo uspjela si nači portal na kojem ima već nešto dovoljno da se ima neka "baza" neka predođba :)

    avatar

    23.09.2019. (18:56)    -   -   -   -  

  • teuta

    Volim trilere prema tome ako se o tome radi još bolje. Zaista bih ga voljela pogledati što prije...

    avatar

    23.09.2019. (21:43)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala ti za video kod mene, genijalan je. Volim bosanski humor...

    avatar

    23.09.2019. (21:48)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    To sa trilerom je samo moja prva pretpostavka ali nakon ovog sadržaja koji je Isabel uspjela iskopati na netu sad mi više izgleda kao neka drama ali ok i to je zanimljivo bar meni. Ionako je večina filmova iz te produkcije na tu šablonu i sve u svemu meni su osobno izvanredni. hahah si vidla Hasinu logiku haha nemaš akvarij? mrš pederu jedan, haha skoro sam skončao od smijeha još prije 10+godina kad sam gledao vidiš ti logike jednostavno ko sastaviti običnu prostproširenu rečenicu :)

    avatar

    23.09.2019. (22:24)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ako bude lijepo vrijeme u subotu, navratit ću :) ionako suprug radi navečer pa ćemo se prošetati :)

    avatar

    24.09.2019. (11:11)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Trebalo bi biti ok :) bar tako kažu, u svakom slučaju ako i ne bude mislim da imaju rezervni plan iako je ovo događaj koji se odigrava na otvorenom pošto dolazi puno rulje koja ne može popuniti kazalište. Ne znam točan kapacitet uglavnom na danu otvorenog trga ih se dosta skupi. Prošle je godine bilo izvanrdno,a i vrijeme je poslužilo i od ove imam ista očekivanja. I još je organizacija ispala super pada u subotu za razliku od prošle godine kad je bilo u nedjelju pa se nemoram nervirat zbog ponedjeljka :)

    avatar

    24.09.2019. (11:31)    -   -   -   -  

  • NF

    djeluje zanimljivo, ja sam o filmskim novostima čitao kod prijatelja koji živi i radi u pragu na akademiji na fejsu, sad se i on bavi doktoratom i ne piše više

    avatar

    24.09.2019. (11:58)    -   -   -   -  

  • teuta

    Jel se sjećaš "Audicije"? To mi je bila vrhunska serija pravog humora.

    avatar

    24.09.2019. (12:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -NF-i meni isto, a o novostima uglavnom mogu čitati na fb grupama koje baš niti ne koristim niti pratim.

    -teuta- misliš na ovo? sjećam se toga doduše mutno, bilo je tu svašta, ali još mi je u topu "šovinistička farsa" ako se sjećaš na jednom od postova sam objavio jedan isječak o psovkama kao verbalnom deliktu :)

    avatar

    24.09.2019. (12:15)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    @Lucid-Theatral: ako nađeš, zbilja mi javi. zahvaljujem puno.

    avatar

    24.09.2019. (15:11)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ajme, ovu epizodu audicije sam gledala valjda 100 puta i uvijek se dobro nasmijala. Ma obožavam ih ali doslovce. Nitko im nije ravan. Mogla bi ih danima gledati, stvarno.
    Samo da ti javim da nemam ekspres lonac doma hehehehe...

    avatar

    24.09.2019. (23:20)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Athropa - kad i ako nađem stranicu na kojoj je dostupan ostavljam link ili u post ili komentar. Malo sam skeptik da će biti dostupan online ali ako bude dogovoreno javim ti.

    -Teuta-e sad, trebao bi pogledat ponovo, vjerujem da je lolčina samo takva, iako što se Srba i humora tiče prva šovinistička farsa mi nema konkurencije, volim politički teatar oni imaju najbolju satiru. Istina ovo se može konstantno gledati a da je uvijek smiješno. A što se ekspresnog lonca tiče ja ga imam šaljem ekspresno poštom :)

    avatar

    24.09.2019. (23:34)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ja preskočila sve...Ne volim boleštine pa to ti je:))

    avatar

    25.09.2019. (13:21)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Iz svakog filma se nešto poučno može izdvojiti. Nisam čula za taj film, a bome ni dijagnozu... Očekujemo tvoj post sa ponekim detaljom više. ;)

    avatar

    25.09.2019. (16:21)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ipak, radi sigurnosti, čuvaj se ekspresnog lonca, nikad se ne zna...heheheeeeeeeeeeeee

    avatar

    25.09.2019. (21:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    pozitivka - to i je poanta, a donedavno niti ja nisam znao niti za film a za šifru dijagnoze još manje :) Ovo je zasad uglavnom sve, super da je i ovo došlo do mene. Zaobišlo me na film festivalu, ako bude nekih novosti računajte na nas :) kako sam obećao kad i ako nađem da je dostupan na nekom od portala stavljam link

    -Teuta-da, ziher je ziher da bi riječ reko

    avatar

    26.09.2019. (00:07)    -   -   -   -  

učitavam...