Vidim da se xiola hvali svojim kuharskim umijećem, pa pokušavam mozgati o tome, da se ne bih živcirao debilanom dijela moje poslovne okoline. Mislim da se samo na tri jela može prepoznati kuhar/ica majstor/ica : grah, tripice i riblja juha (paprikaši već više manje). Toliko različitih grahova sam probao, a skoro svaki jedinstven na svoj (makar preslani) način. Da, sve rijeđe se nađe i kvalitetno osušeni pršut nek oproste moje drage prijateljice vegetarijanke |
< | listopad, 2006 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |