Tijesto:
35 dkg brašna
10 dkg šećera
15 dkg margarina
2 žumanjka
1 prašak za pecivo
1 korica od limuna
2-3 žlice kiselog vrhnja
Fila:
75 dkg svježeg sira
2 žumanjka
10 žlica šećera
1 vanil šećera
10 dkg grožđica
2-3 žlice kiselog vrhnja
snijeg od 4 bjelanjka
Sastojke za tijesto umijesiti i pustiti da odstoji petnaestak minuta. Pola tijesta razvaljati i položiti na dno namašćene pravokutne tepsije, na tijesto izliti filu na koju položimo preostalo izvaljano tijesto. Peći u pećnici na 200°C°oko sat vremena.
< | ožujak, 2011 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog