Sastojci:
12 žlica mlijeka
12 žlica ulja
12 žlica šećera
8 žlica brašna
3 žlica kakaa
3 jaja
1 vanil šećer
1 pecilni prašak
Priprema:
Ovaj dobar kolač stvarno se može brzo i jednostavno spremiti. Kada se dobro ohladi vrlo je osvježavajući tako mokar.
Žumanjke mješati sa šećerom i vanil šećerom. Dodati istučene bjelanjke i ostale sastojke. Smjesu izliti u namašćeni pravokutni kalup i staviti peći u toplu pećnicu na 200°C oko 15 min. Topao pečeni biskvit preliti sa 4 dcl mlijeka i 1/2 dcl ruma. Topli biskvit, hladno mlijeko. Odozgo izliti već skuhani puding od čokolade u kojega stavimo 5 dkg čokolade za kuhanje. Na puding se stavi 2 dcl šlaga.
Dobar tek!!!
< | listopad, 2010 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog