Sastojci:
12 žlica mlijeka
12 žlica ulja
12 žlica šećera
8 žlica brašna
3 žlica kakaa
3 jaja
1 vanil šećer
1 pecilni prašak
Priprema:
Ovaj dobar kolač stvarno se može brzo i jednostavno spremiti. Kada se dobro ohladi vrlo je osvježavajući tako mokar.
Žumanjke mješati sa šećerom i vanil šećerom. Dodati istučene bjelanjke i ostale sastojke. Smjesu izliti u namašćeni pravokutni kalup i staviti peći u toplu pećnicu na 200°C oko 15 min. Topao pečeni biskvit preliti sa 4 dcl mlijeka i 1/2 dcl ruma. Topli biskvit, hladno mlijeko. Odozgo izliti već skuhani puding od čokolade u kojega stavimo 5 dkg čokolade za kuhanje. Na puding se stavi 2 dcl šlaga.
Dobar tek!!!
Post je objavljen 05.10.2010. u 17:34 sati.