Sastojci:
biskvit
6 jaja
6 žlica šećera
4 žlica kakaa
3 žlice brašna
1 prašak za pecivo
krema
1 l mlijeka
25 dkg šećera
1 puding od vanilije
4 žlice brašna
3 žlice gustina
1 vanilin šećer
Priprema:
1. Od navedenih sastojka ispeći biskvit, posebno tući bjelanjke, pa dodati žutanjke. Peći na 200°C oko 15 min. u toploj pećnici. Ohladiti
biskvit, te ga malo namočiti mlijekom.
2. U litri mlijeka dodati šećer i skuhati puding od vanilije, te dodati ostale sastojke.
3. U ohlađenu kremu dodati 35 dkg margarina i podijeliti kremu na tri jednaka dijela.
4. u I dio kreme dodati sitno izrezane žele bombone (20 dkg)
u II dio kreme dodati ekstrat od maline ili jagode (može se dodati i malo grožđica)
u III dio kreme dodati 3 rebra rastopljene čokolade za kuhanje (mlake)
5. Na biskvit se slaže I, II, III krema i šlag (4 dcl), te na kraju posipati čokoladom ili čokoladnim mrvicama.
< | svibanj, 2010 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog