Tijesto:
3 jaja
18 dkg šećera
3/4 žlice kipuće vode
18 dkg brašna
1 žlica praška za pecivo
Nadjev:
50 dkg sira
2 dcl vrhnja za šlag
3 žlice šećera u prahu
limunova korica
Priprema:
1. Umiješati žutanjke sa šećerom, 3 žlice kipuće vode i brašno. Na kraju dodati prašak za pecivo.
2. Od bjelanjaka napraviti snijeg.
3. Obe smjese skupa pomiješati, te staviti peći u prethodno zagrijanu peć na 170°C oko 30 minuta.
4. Za nadjev umiješati sir, prethodno tučeno vrhnje za šlag, šećer i limunovu koricu.
5. Kada je tijesto gotovo i kada se ohladi pažlivo ga treba podjeliti na dva dijela i premazati nadjevom, te preklopiti.
< | veljača, 2010 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog