
40 dag oštrog brašna pomiješanog s 1 prašak za pecivo i pola žličice sode bikarbone, 3 žlice ulja i 2,5 dl vode pomiješati mikserom. Smijesi dodati 10 dag šećera, 10 dag narezanih suhih smokava, 10 dag grožđica, 10 dag narezanih badema, 1 velika žlica meda, 3 žlice marmelade od marelica te malo soli i cimeta po želji.
Kolač se peče oko tri četvrt sata u duguljastom kalupu na temperaturi od 180°C .Na kraju ga treba posuti šećerom u prahu.
| < | prosinac, 2009 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...

Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog