06

utorak

prosinac

2011

TRAŽI SE BABYSITTERICA U JAPANU

Od prijatelja s kojima dijelim iskustvo višegodišnjeg „staža“ u Japanu, a koji se uskoro planiraju vratiti u Zemlju Izlazećeg Sunca, zamoljena sam da posredujem i objavim ovaj oglas. Nadam se da ćemo ovim putem u kratkom roku uspjeti pronaći pravu osobu za sljedeće radno mjesto:


BABYSITTER (Ž)
Poslodavac: hrvatska obitelj - mama, tata i dvoje (uskoro troje) djece
Mjesto rada: Yokohama, Japan
Rok za prijavu: kratak, zato požurite!


Četveročlana (uskoro peteročlana) hrvatska obitelj traži babysittericu na 3 mjeseca u Japanu, Yokohama.
Babysiterica bi imala plaćen put, stan (zasebnu sobu), hranu i džeparac.
Imala bi svaki vikend slobodan, a tijekom tjedna pomagala bi oko djece - odvođenje u vrtić i dovođenje iz vrtića, kupovina i dio kućanskih poslova.
Posao ne bi bio težak, s obzirom da djeca više nisu tako mala (5 i 3 godine). Majka će također biti kod kuće, jedino joj je potrebna pomoć oko svakodnevnih poslova s djecom i u kući u zadnjim danima trudnoće i nakon poroda.

Uvjet prije odlaska je međusobno detaljnije upoznavanje, tako da se rizik i s jedne i s druge strane svede na najmanju moguću mjeru. Mi ne bismo htjeli imati u kući osobu kojoj ne možemo vjerovati, niti bismo htjeli osobu sklonu avanturama koja bi nepromišljeno krenula u Japan, a da ne zna s kim bi išla.

Trenutno smo u Hrvatskoj pa ćemo se s kandidatkinjama svakako osobno upoznati. Zainteresirane djevojke mogu se javiti s informacijama o sebi na:

croatsinyokohama@gmail.com

Uvjeti: završena srednja škola, dobro poznavanje engleskog, nepušač.

________________________________________________________________

Dakle, draga buduća babysitterice, radi se o našim ljudima koji su recentno već proveli nekoliko godina već u Japanu (Yokohami) i dobro poznaju japanske običaje i način života - što u Vašem slučaju ne treba smetnuti s uma! Zrele i odgovorne ženske osobe voljne spojiti ugodno s korisnim – rad s kikićima s jedne i upoznavanje fascinantne japanske civilizacije s druge strane - neka se jave na navedenu mejl adresu (ja sam ovdje samo posrednik pa molim ne postavljajte pitanja meni, nego direktno obitelji).

I jednima i drugima - sretno!
<< Arhiva >>