kupus_vulgaris

subota, 29.08.2020.

bdp

29.08.2020. u 08:31 • 12 KomentaraPrint#

srijeda, 26.08.2020.

korona



..... i od likova smanjene inteligencije

26.08.2020. u 14:27 • 22 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 24.08.2020.

tračovi

imal' ko budan? nevirujen da ste zauzeti zavođenjem sa sexualnim konotacijama :)

24.08.2020. u 22:23 • 18 KomentaraPrint#

utorak, 18.08.2020.

cvrčak

ovi naš svit je stvarno ukurcu. stalno neki kurac kukaju a kad in se ponudi laka zarada onda kažu 'a ko će to', dicu njanci da ne spominjen.

dakle, na našu obalu stižu bogatuni iz svih krajeva svita. bogatuni ka bogatuni od svoje ispraznosti, puni para, imaju razno-razne prohtjeve. jednom je jedan tija plavu ružu u ponoć kako bi obradova svoju trebu, ovog puta nije u pitanju bila treba nego kućni ljubimac i to ne bilo kakvi kućni ljubimac nego južnoamerička iguana, dobro da nije bija krokodil jer bi ostali bez janjaca. e, ta iguana ji cvrčke i sad je zahtjev bogatuna bija da mu se pribavi izvjesna količina cvrčaka za hranjenje njegove iguane, nebitno jesu živi ili mrtvi. kako je doša kodnas obratija se agenciji, bože in pomozi njihov posal nebi radija ni da je janjetina svaki dan na pijatu, neka mu nabavi cvrčke a plača je jedan euro po cvrčku, živ ili mrtav. agencija je uložila truda da nađe nekog ko će in dostavit cvrčke ali niko nije tija pa su morali naručit cvrčke iz italije koji su dopremljeni izvanrednim helikopterskim prijevozom. mežeteli vi zamislit koliko je taj cvrčak naplačen bogatunu! nemožete! ne mogu ni ja!

e sad se vračamo na početak. u moje vrime, a bogami i u vrime moje dice nije bilo bogatuna, cvrči su se vatali iz zabave, da nepričan šta smo in radili, današnja dica ne da ne žive u skladu sa prirodon nego još oće i one napuhance, da in jednom daš da ga napušu nikad više nebi ima problema sa ispuhavanjem napuhanaca.

međutim, nije problem u dici nego u roditeljima. da su poduzetni okupili bi svu dicu iz sela da love cvrčke i ponudili in jednu kunu po cvrčku, dici si da zabavu za cili dan, nemoraš se mislit disu, love cvrčke, navečer su toliko umorni da zaspu momentalno i cile praznike pričaju drugima kako su zaradili sto kuna loveči cvrčke, a ti staviš iljadu eura u žep a da kurcon nisi mrdnija.

i onda će mi neko reč da na mladima svit ostaje!? moš mislit šta će ostat kad imaju roditelje šta in glava služi za ukras.

18.08.2020. u 12:48 • 18 KomentaraPrint#

četvrtak, 13.08.2020.

prestiž

evo su rusi izmjslili cjepivo protiv kovida i rekli da će ga počet primjenjivat sa početkom jeseni, znači u deseti misec. cjepivo će naprije primit doktori i profesori, šta je logično, jedni se brinu o zdravlju a drugi o napretku. međutim oma se svekolika zapadna javnost divla na zadnje noge i cjepivo proglasili neadekvatnim jer, pazi sad, nije dovoljno istražen njegov utjecaj!? možda zapad nije ni bija u mogućnosti da istraži njegov utjecaj, a i kako bi kad su rusiji nametnuli sankcije, a ovi i pak odjebali i rekli jebite se vi i vaše sankcije mi smo suverena država pa ćemo napravit nako kako nas pamet ući.

svjedoci smo da je pojavom korone najveću halabuku digla amerika i optužila kinu za širenje zaraze iako je u kini umrlo deset puta manje ljudi nego u americi. no triba uprit prstom u drugog i optužit who za neunčikovitost kako bi se pažnja skrenula sa vlastitih sranja i neunčikovitosti, šta je činjenica.

ako ćemo se prisjetit, iako kolektivno sjećanje ne traje duže od deset godina, možemo ustvrdit da su rusi prvi poslali satelit u zemaljsku orbitu, prvi izveli istraživanje sa živim bićem u svemiru i prvi poslali čovjeka u svemir, dok ameri nisu uspjeli niti lansirat svoje rakete, mislim jesu ali je radila jedna od deset, tako da potom pitanju uopće ne virujem ni da su bili na misecu, a sućin se vole kurčit.

iz navedenog se može zaklučit da rusi nisu pičkin dim i da se ne kurče ka ovi u koje mi slipo virujemo, potvrda tome je i rat u siriji. ameri su nešto prdekali nastojeći prikrit svoju upletenost u sirijskom ratu dok nisu došli rusi i pjebali i i isil i amere. e oma je krenila propaganda, oni vaki, oni naki, no poslin ruskog angažmana sirijska legitimna vlast je preuzela kontrolu nad sirijskim teritorijem.

e sad je problem kovid. svi zapadni znanstvenici a među njima i naše gire list govore kako je dug put do cjepiva, iako oni naše gire list govori kamo on radi na nekim drugim linijama obrane, biće u logistici. no gle čuda rusi pronašli cjepivo koje naši sateliti neće koristit jerbo ne dolazi sa zapada!

no, pitam ja vas tko će biti odgovoran ako se rusko cjepivo pokaže učinkovjtim, a dotad pomre još ljudi? oće li i onda optužit who za
neunčikovitost, na što se bezbroj puta do sada licemjerno ukazivalo. primjera radi najbolji svjetski oftamolozi su rusi! dakle, medicinski nisu neuki, čak naprotiv, samostalni su i na stopedeset miljuna sigurno imaju stopedeset listiva iz njiovi gora koji nisu u logistici nego na prvim linijama, a odgvor je vrlo jednostavan, prestiž. žašto? jer se prestiž može dobro unovčit ako se obezvrijedi konkurencija

13.08.2020. u 12:58 • 25 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 10.08.2020.

dan


danas je svjetski dan linčina.
svak ko obilnežava neki svicki dan nek neradi ništa. sutra je dan wc školjke, sranja poželjna.

10.08.2020. u 11:04 • 16 KomentaraPrint#

petak, 07.08.2020.

anketa

odaberite tri muzička broja, muzike koja vas najbolje definira. nešto ka između tripica, fažola i janjetine, volite i jedno i drugo ali svih ovih godina se još niste odlučili šta je ono prvo, ili možda jeste? u tom slučaju prilipite jedan muzički broj

prvi


drugi


treći


nema rubrika anketa pa san stavija u vijesti.

07.08.2020. u 22:27 • 17 KomentaraPrint#

četvrtak, 06.08.2020.

vifi

danas, tj. jutros blog.hr iz nekik razloga nije ija dostupan, tehnički problemi. sad kako vidin blogy je zbig toga objavio i ispriku te naveo kako je imao neugodnosti zbog toga.

ka prvo moramo razlučit da su sve neugodnisti dolazile emajlom, o kojem sam već iznio svoj stav, i da ga niko nije nabaketa i svršija na hitni kirurški sa četri slomljena rebra, ključnom kosti i pomakom nosne kosti iz čega je razvidno da demokracija služi onima smanjene inteligencije za prdit-ludit. ti isti šta prde-lude sigurno se sičaju redukcija u prošlom sustavu pa znaju da si moga prdit-ludit samo u svoja četri zida i svi su se bojali to javno komentirat jer je vlada totalitarizam i šta je vlast rekla to je tako moralo bit.

otkad je došla ova demokracija najprije su ovi šta su prdili-ludili u svoja četri zida postali toliko glasni da se glas razuma pogubio, onda je dmokracija sjebala vlast totalimente da više niko ko ima nekakvu vlast nesmi reč, 'nema, to ti je to tako, i gotovo', jer će se odma sjatit svi oni novinarski lešinari koji odma namirišu svježu krv, šta bi tribalo bit obratno.

dakle, moremo zaključit da je blogy nepravedno napadnut od strane strvinara jer je fin i odrasta u demokraciji i da to sve triba poslat na goli otok da traže vifi

06.08.2020. u 16:18 • 8 KomentaraPrint#

nedjelja, 02.08.2020.

undo

evo je ona elyca napisala post o tome kako nikad nije tribala mislit o tehnikalijama jer je odrasla u tehnikalnoj obitelji, a očito je da tome naginje jer slikaje obrtnike marangune, jedino kad njoj triba sastavit stol onda nigdi nikog. ija san ka i elyca odrasta u tehnikalnoj obitelji, ali moji su se koristili macama od osandeset deka pa sve do osan kila, ovisno o tome šta je tribalo sorit. kako san ja dalmatinski vlaj a nisan ima zagrebačke aspiracije osta san tu di jesan samo nisan više tija lupat macon, a jebate kad ideš kupit rukavice moraš kupit dva para jer ti je desna šaka razvijenija od live, odlučija san se takoi tehnički nadaren bavit kompjuterima, jer mi se to činilo ka fini posal di ništa ne dižeš teže od deset deka, dobro, aj kila, al jednokratno, pa san se ufura u sve kompjuterske cake. nebi da se falin al mi je to čak donilo i određen status na poslu, jebate prije dvaest godina niko nije ni zna upalit kompjuter, a kamo li stavit ludo a u emajl, doduše i emajl nije bija šta je danas, koristija se fax, poslin su došli mobiteli koji su se nakraju raspametili, uostalom sve to znate i sami.

danas nemoš ni nač program na televiziji ako nisi kompjuterski pismen, jer oma iskače meni, nije meni nego njoj padnu gaćice a ti se moraš odlućit koju opciju želiš. prije je to sve bilo puno jednostavnije ima si četri botuna upali/ugasi, pojačaj/smanji zvuk, posvitli/potamni sliku i odaberi prvi ili drugi program. danas imaš daljinski pa više ne šetaš do televizije za prominit program nego šetaš po programima dok i sve prošetaš moš ić spavat (300 programa sa zadržavanjem od jedne minute na svakom = trista minuta, trista minuta = pet sati) di si bija šta si radija? svira kurcu. isti je kurac i sa faksovima, ne školon nego uređajima za koje ne postoji nijedna škola. kad je kenon sa četri botuna preša na menije dali njihovim inžinjerima koji su ga osmislili da ga programiraju za rad, 80% i nije znalo šta meni odnji traži pa su onda počeli pisat one idiot buk tj. upustva za korištenje, a da niko nije postavija pitanje koliko će se stabala zato posič. isti kurac je i sa mobitelima dok su imali botune triba si samo odabrat memorirani broj, ako si pročita idijot buk i memorira ga i pritisnit zovi, dakle opet četri botuna, još i tad mejl niko nije jebava dva posto.

e onda je pri počeja zajebavat oni bil šta sad istražuje cjepiva pa je stalno izmišlja neki novi kurac, mislim, sve je to bija isti kurac sam je stavija druge slije i pomiša i. pa su onda ovi šta neznaju pisat po papiru otkrili emajl i početi jebavat ljude neznajuč bili pišili ili kakili. onda su oni šta oče sve znat rekli, 'viš, tako možemo prikupit sve informacije o svakom a da nismo kurcon mrdnuli', pa su onda smislili aplikacije zato šta je rezultiralo time da kad odeš u doktora on tipka šta mu ti govoriš i poslin ti da papir ka da dokazni materijal, a da ti ništa nije reka jer on usput mora odgovorit na neki emajl šta mu je oni iz uprave, koji drka kurac, posla da mu odgovori. ka kulminacija svega došli su pametni mobiteli koji su toliko pametni da više snikin netribaš pričat, samo poslikaš šta je puno jednostavnije jer te ionako niko ne razumi ni kad govoriš nego tumači na svoj način nako ka sliku u oku promatrača.

e sad. ja nebi tija vikat nedirajte mi botune ka šta je to učinija arhimed iz siracuze kad je vika nedirajte moje krugove pa ga rimski legionar skratija za glavu, ali bi volija da ovi meniji budu malo konketniji npr. tipa oš/neš da se ljudi mogu odlučit a ne da moraš mislit ka da ideš na ispit iz pezije a postavi ti pitanje 'šta je pisnik tija reč?'

02.08.2020. u 18:36 • 15 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2020 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Veljača 2024 (2)
Siječanj 2024 (4)
Prosinac 2023 (4)
Studeni 2023 (2)
Listopad 2023 (3)
Rujan 2023 (3)
Kolovoz 2023 (3)
Srpanj 2023 (6)
Lipanj 2023 (12)
Svibanj 2023 (13)
Travanj 2023 (10)
Ožujak 2023 (8)
Veljača 2023 (8)
Siječanj 2023 (7)
Prosinac 2022 (10)
Studeni 2022 (12)
Listopad 2022 (9)
Rujan 2022 (11)
Kolovoz 2022 (10)
Srpanj 2022 (11)
Lipanj 2022 (3)
Svibanj 2022 (4)
Travanj 2022 (2)
Ožujak 2022 (4)
Veljača 2022 (2)
Siječanj 2022 (5)
Prosinac 2021 (5)
Studeni 2021 (7)
Listopad 2021 (10)
Rujan 2021 (7)
Kolovoz 2021 (6)
Srpanj 2021 (10)
Lipanj 2021 (8)
Svibanj 2021 (11)
Travanj 2021 (7)
Ožujak 2021 (6)
Veljača 2021 (9)
Siječanj 2021 (15)
Prosinac 2020 (9)
Studeni 2020 (7)
Listopad 2020 (13)
Rujan 2020 (4)
Kolovoz 2020 (9)
Srpanj 2020 (5)
Lipanj 2020 (6)
Svibanj 2020 (11)
Travanj 2020 (7)
Ožujak 2020 (5)

Opis bloga

svekolike konteplacije o smješnoj strani povijesti i inim stvarima