Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

vifi

danas, tj. jutros blog.hr iz nekik razloga nije ija dostupan, tehnički problemi. sad kako vidin blogy je zbig toga objavio i ispriku te naveo kako je imao neugodnosti zbog toga.

ka prvo moramo razlučit da su sve neugodnisti dolazile emajlom, o kojem sam već iznio svoj stav, i da ga niko nije nabaketa i svršija na hitni kirurški sa četri slomljena rebra, ključnom kosti i pomakom nosne kosti iz čega je razvidno da demokracija služi onima smanjene inteligencije za prdit-ludit. ti isti šta prde-lude sigurno se sičaju redukcija u prošlom sustavu pa znaju da si moga prdit-ludit samo u svoja četri zida i svi su se bojali to javno komentirat jer je vlada totalitarizam i šta je vlast rekla to je tako moralo bit.

otkad je došla ova demokracija najprije su ovi šta su prdili-ludili u svoja četri zida postali toliko glasni da se glas razuma pogubio, onda je dmokracija sjebala vlast totalimente da više niko ko ima nekakvu vlast nesmi reč, 'nema, to ti je to tako, i gotovo', jer će se odma sjatit svi oni novinarski lešinari koji odma namirišu svježu krv, šta bi tribalo bit obratno.

dakle, moremo zaključit da je blogy nepravedno napadnut od strane strvinara jer je fin i odrasta u demokraciji i da to sve triba poslat na goli otok da traže vifi

Post je objavljen 06.08.2020. u 16:18 sati.