Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

undo

evo je ona elyca napisala post o tome kako nikad nije tribala mislit o tehnikalijama jer je odrasla u tehnikalnoj obitelji, a očito je da tome naginje jer slikaje obrtnike marangune, jedino kad njoj triba sastavit stol onda nigdi nikog. ija san ka i elyca odrasta u tehnikalnoj obitelji, ali moji su se koristili macama od osandeset deka pa sve do osan kila, ovisno o tome šta je tribalo sorit. kako san ja dalmatinski vlaj a nisan ima zagrebačke aspiracije osta san tu di jesan samo nisan više tija lupat macon, a jebate kad ideš kupit rukavice moraš kupit dva para jer ti je desna šaka razvijenija od live, odlučija san se takoi tehnički nadaren bavit kompjuterima, jer mi se to činilo ka fini posal di ništa ne dižeš teže od deset deka, dobro, aj kila, al jednokratno, pa san se ufura u sve kompjuterske cake. nebi da se falin al mi je to čak donilo i određen status na poslu, jebate prije dvaest godina niko nije ni zna upalit kompjuter, a kamo li stavit ludo a u emajl, doduše i emajl nije bija šta je danas, koristija se fax, poslin su došli mobiteli koji su se nakraju raspametili, uostalom sve to znate i sami.

danas nemoš ni nač program na televiziji ako nisi kompjuterski pismen, jer oma iskače meni, nije meni nego njoj padnu gaćice a ti se moraš odlućit koju opciju želiš. prije je to sve bilo puno jednostavnije ima si četri botuna upali/ugasi, pojačaj/smanji zvuk, posvitli/potamni sliku i odaberi prvi ili drugi program. danas imaš daljinski pa više ne šetaš do televizije za prominit program nego šetaš po programima dok i sve prošetaš moš ić spavat (300 programa sa zadržavanjem od jedne minute na svakom = trista minuta, trista minuta = pet sati) di si bija šta si radija? svira kurcu. isti je kurac i sa faksovima, ne školon nego uređajima za koje ne postoji nijedna škola. kad je kenon sa četri botuna preša na menije dali njihovim inžinjerima koji su ga osmislili da ga programiraju za rad, 80% i nije znalo šta meni odnji traži pa su onda počeli pisat one idiot buk tj. upustva za korištenje, a da niko nije postavija pitanje koliko će se stabala zato posič. isti kurac je i sa mobitelima dok su imali botune triba si samo odabrat memorirani broj, ako si pročita idijot buk i memorira ga i pritisnit zovi, dakle opet četri botuna, još i tad mejl niko nije jebava dva posto.

e onda je pri počeja zajebavat oni bil šta sad istražuje cjepiva pa je stalno izmišlja neki novi kurac, mislim, sve je to bija isti kurac sam je stavija druge slije i pomiša i. pa su onda ovi šta neznaju pisat po papiru otkrili emajl i početi jebavat ljude neznajuč bili pišili ili kakili. onda su oni šta oče sve znat rekli, 'viš, tako možemo prikupit sve informacije o svakom a da nismo kurcon mrdnuli', pa su onda smislili aplikacije zato šta je rezultiralo time da kad odeš u doktora on tipka šta mu ti govoriš i poslin ti da papir ka da dokazni materijal, a da ti ništa nije reka jer on usput mora odgovorit na neki emajl šta mu je oni iz uprave, koji drka kurac, posla da mu odgovori. ka kulminacija svega došli su pametni mobiteli koji su toliko pametni da više snikin netribaš pričat, samo poslikaš šta je puno jednostavnije jer te ionako niko ne razumi ni kad govoriš nego tumači na svoj način nako ka sliku u oku promatrača.

e sad. ja nebi tija vikat nedirajte mi botune ka šta je to učinija arhimed iz siracuze kad je vika nedirajte moje krugove pa ga rimski legionar skratija za glavu, ali bi volija da ovi meniji budu malo konketniji npr. tipa oš/neš da se ljudi mogu odlučit a ne da moraš mislit ka da ideš na ispit iz pezije a postavi ti pitanje 'šta je pisnik tija reč?'

Post je objavljen 02.08.2020. u 18:36 sati.