Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

cvrčak

ovi naš svit je stvarno ukurcu. stalno neki kurac kukaju a kad in se ponudi laka zarada onda kažu 'a ko će to', dicu njanci da ne spominjen.

dakle, na našu obalu stižu bogatuni iz svih krajeva svita. bogatuni ka bogatuni od svoje ispraznosti, puni para, imaju razno-razne prohtjeve. jednom je jedan tija plavu ružu u ponoć kako bi obradova svoju trebu, ovog puta nije u pitanju bila treba nego kućni ljubimac i to ne bilo kakvi kućni ljubimac nego južnoamerička iguana, dobro da nije bija krokodil jer bi ostali bez janjaca. e, ta iguana ji cvrčke i sad je zahtjev bogatuna bija da mu se pribavi izvjesna količina cvrčaka za hranjenje njegove iguane, nebitno jesu živi ili mrtvi. kako je doša kodnas obratija se agenciji, bože in pomozi njihov posal nebi radija ni da je janjetina svaki dan na pijatu, neka mu nabavi cvrčke a plača je jedan euro po cvrčku, živ ili mrtav. agencija je uložila truda da nađe nekog ko će in dostavit cvrčke ali niko nije tija pa su morali naručit cvrčke iz italije koji su dopremljeni izvanrednim helikopterskim prijevozom. mežeteli vi zamislit koliko je taj cvrčak naplačen bogatunu! nemožete! ne mogu ni ja!

e sad se vračamo na početak. u moje vrime, a bogami i u vrime moje dice nije bilo bogatuna, cvrči su se vatali iz zabave, da nepričan šta smo in radili, današnja dica ne da ne žive u skladu sa prirodon nego još oće i one napuhance, da in jednom daš da ga napušu nikad više nebi ima problema sa ispuhavanjem napuhanaca.

međutim, nije problem u dici nego u roditeljima. da su poduzetni okupili bi svu dicu iz sela da love cvrčke i ponudili in jednu kunu po cvrčku, dici si da zabavu za cili dan, nemoraš se mislit disu, love cvrčke, navečer su toliko umorni da zaspu momentalno i cile praznike pričaju drugima kako su zaradili sto kuna loveči cvrčke, a ti staviš iljadu eura u žep a da kurcon nisi mrdnija.

i onda će mi neko reč da na mladima svit ostaje!? moš mislit šta će ostat kad imaju roditelje šta in glava služi za ukras.Post je objavljen 18.08.2020. u 12:48 sati.