Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

prestiž

evo su rusi izmjslili cjepivo protiv kovida i rekli da će ga počet primjenjivat sa početkom jeseni, znači u deseti misec. cjepivo će naprije primit doktori i profesori, šta je logično, jedni se brinu o zdravlju a drugi o napretku. međutim oma se svekolika zapadna javnost divla na zadnje noge i cjepivo proglasili neadekvatnim jer, pazi sad, nije dovoljno istražen njegov utjecaj!? možda zapad nije ni bija u mogućnosti da istraži njegov utjecaj, a i kako bi kad su rusiji nametnuli sankcije, a ovi i pak odjebali i rekli jebite se vi i vaše sankcije mi smo suverena država pa ćemo napravit nako kako nas pamet ući.

svjedoci smo da je pojavom korone najveću halabuku digla amerika i optužila kinu za širenje zaraze iako je u kini umrlo deset puta manje ljudi nego u americi. no triba uprit prstom u drugog i optužit who za neunčikovitost kako bi se pažnja skrenula sa vlastitih sranja i neunčikovitosti, šta je činjenica.

ako ćemo se prisjetit, iako kolektivno sjećanje ne traje duže od deset godina, možemo ustvrdit da su rusi prvi poslali satelit u zemaljsku orbitu, prvi izveli istraživanje sa živim bićem u svemiru i prvi poslali čovjeka u svemir, dok ameri nisu uspjeli niti lansirat svoje rakete, mislim jesu ali je radila jedna od deset, tako da potom pitanju uopće ne virujem ni da su bili na misecu, a sućin se vole kurčit.

iz navedenog se može zaklučit da rusi nisu pičkin dim i da se ne kurče ka ovi u koje mi slipo virujemo, potvrda tome je i rat u siriji. ameri su nešto prdekali nastojeći prikrit svoju upletenost u sirijskom ratu dok nisu došli rusi i pjebali i i isil i amere. e oma je krenila propaganda, oni vaki, oni naki, no poslin ruskog angažmana sirijska legitimna vlast je preuzela kontrolu nad sirijskim teritorijem.

e sad je problem kovid. svi zapadni znanstvenici a među njima i naše gire list govore kako je dug put do cjepiva, iako oni naše gire list govori kamo on radi na nekim drugim linijama obrane, biće u logistici. no gle čuda rusi pronašli cjepivo koje naši sateliti neće koristit jerbo ne dolazi sa zapada!

no, pitam ja vas tko će biti odgovoran ako se rusko cjepivo pokaže učinkovjtim, a dotad pomre još ljudi? oće li i onda optužit who za
neunčikovitost, na što se bezbroj puta do sada licemjerno ukazivalo. primjera radi najbolji svjetski oftamolozi su rusi! dakle, medicinski nisu neuki, čak naprotiv, samostalni su i na stopedeset miljuna sigurno imaju stopedeset listiva iz njiovi gora koji nisu u logistici nego na prvim linijama, a odgvor je vrlo jednostavan, prestiž. žašto? jer se prestiž može dobro unovčit ako se obezvrijedi konkurencija

Post je objavljen 13.08.2020. u 12:58 sati.