četvrtak, 19.11.2015.

Četvrtak

Kao da je prošlo puno više dana od prošlog posta, a nisu prošla ni tri tjedna.

Moja velika djevojčica u međuvremenu je naučila puzati. U nekom obliku. Vuče se rukama prema naprijed i pomalo odguruje nogama, ali pretežno se samo vuče rukama uokolo. Dosta je brza. Sad je tu, sad je tamo i uvijek negdje gdje ne treba.

Par dana nakon toga izašao je i prvi zubić. Od tad stalno iščekujemo drugi. Još se nije pojavio, pa za sad samo grize mamu s jednim zubom i sve što dohvati trpa u usta jer ju svrbe desni.

Prošli vikend sam išla na Interliber s mužićem. Kupili smo si par knjiga i 4 slikovnice za malu princezu. Ona je bila na čuvanju kod djeda i bake, a nakon toga je ostala i spavati. Spavala je bolje nego doma. Hmmm. Čak su je u snu hranili oko pola 7 jer je prespavala cijelu noć, pa su se brinuli da nije gladna. Doma se naravno i dalje budi bar jednom, a većinom dva puta. Navodno ju zubi svrbe... Ili samo zeza mamu i tatu. Prava je lopužica. Zadnja dva dana se ujutro probudi kad tata ide na posao, a čim ju on ubaci k meni u krevet, ona nastavi spavati i tako spavamo do pola 9. Kad se probudim i pitam ju "Bebo, otkud ti u mom krevetu?", ona se smije kao da me skroz kuži.

Što se tiče adventskog putovanja, ne znam hoćemo li ići. Trenutna događanja u svijetu me plaše... Bojite li se i vi?

- 17:09 - Ostavi trag (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.11.2015.

7 mjeseci

Bome ste mi puno komentara ostavili na prošli post i hvala svima. Pomogli su. Neki su me i nasmijali. sretan

Inače, naša malecka je već velika putnica. Išli smo već 5 puta na more, u Koprivnicu na Renesansni festival, u Zagreb u shopping više puta, u posjete prijateljima, u berbu jabuka, u berbu vinograda, na rođendane... Trudim se samo da koliko toliko zadržimo njenu rutinu hranjenja i spavanja i onda nema problema. No ovo putovanje bi bilo autobusom i preko putničke agencije, pa ne bismo imali mogućnost otići u sobu spavati kad joj paše i bojim se da bi to bilo prenaporno i premučno za nju. Bar još koju godinu. Zato ili idemo bez nje ili ne idemo. sretan

Odlučila sam da ćemo ju ostaviti ovaj mjesec jednu subotu spavati kod bake i djeda, pa ćemo vidjeti kako će to proći i onda ići ili ne ići. Nije mi to baš toliko velika stvar. Što bude bit će. Ako ne sad, onda nagodinu.

Danas slavimo 7 mjeseci. cerek



- 11:11 - Ostavi trag (3) - Isprintaj - #