utorak, 06.10.2015.

Sretnih 6 mjeseci

Naša princeza je prije par dana napunila pola godine tj. 6 mjeseci. cerek



Još uvijek dojim iako sam u početku mislila da neću dugo. Sad se plašim da će doći vrijeme kad više neće htjeti. Valjda neće još bar koji mjesec.

Malecka jede i kašice. Sad već imamo dva obroka dnevno. Jedan voćni prije podne. Uglavnom jabuka, kruška i banana. Nekad bude kombinacija s rižinim pahuljicama ili palentom. Drugi obrok je povrtni poslije podne. Za sad je od povrća probala samo mrkvu i tikvicu. Trenutno smo u procesu uvođenja tikvice. Povrće isto miješamo s rižinim pahuljicama ili palentom. Tu i tamo pojede i Frutek. Neki od onih koji su za nakon napunjena 4 mjeseca. Većinom pripremam kašice jer trenutno imamo i jabuka i krušaka i mrkvica i tikvica pa bi bilo šteta da propadne. Pije vodu. Ponekad i sok. Baka joj je dala da proba i jako joj se sviđa. Isto Frutek.

Sad se bez problema okreće s leđa na trbuh i s trbuha na leđa. Još uvijek ne puže, ali vrti se oko svoje osi dok je na trbuhu. Može se posjesti, ali je još uvijek klimava i ruši se.

Jučer i danas ju zezaju zubi, ali zanimljivo, najviše ju boli od 10 ujutro pa negdje do iza podneva, a onda se smiri. Taman da zeza mamu, a kad tata dođe s posla, pretvori se u malu slatkicu. No dobro, uvijek je mala slatkica.



Sretnih ti pola godine, ljubavi mala najveća! cerek

- 16:30 - Ostavi trag (8) - Isprintaj - #