Naša duhovna Majka:

27.06.2022.

Rekao bi, ono o čemu pišem na blogu, za mnoge i nije toliko zanimljivo jer se nalazimo u jednom drugom svijetu koji odvlači pozornost od božanske ljubavi i Božje riječi. Istovremeno ovdje smo na ispitu zrelosti - za vječnost. I tako ćemo svi za 50-tak godina napustiti ovu zemlju kada vjerujem da će Božja riječ postati vrijedna i dragocjena. Svaki čovjek vjernik ili onaj koji se odluči djelovati na putu dobra, važan je u planu spasenja čovječanstva. O tome Majka govori u zadnjoj poruci Međugorja, kako slijedi: Gospine poruke od 25. lipanj 2022:
„Draga djeco! Radujem se s vama i zahvaljujem vam na svakoj žrtvi i molitvi koju ste prikazali na moje nakane. Dječice, ne zaboravite da ste važni u mom planu spasenja čovječanstva. Vratite se Bogu i molitvi da bi Duh Sveti djelovao u vama i preko vas. Dječice, ja sam s vama i u ovim danima kad se sotona bori za rat i mržnju. Podjela je jaka i zlo djeluje u čovjeku kao nikada do sada. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“
Blažena Djevica Marija je naša svemoćna zagovornica kod svog Sina, jer nas ona zagovara kao njegova majka. Marija je Majka Božja, majka cijele Crkve, naša majka i majka svakog pojedinca. Marija, dakle, kao duhovna Majka ljudi i posrednica svih milosti u vrhunaravnom redu, vrši ulogu Majke čitavoga čovječanstva. Dan 24. lipnja 2022. godine, ujedno je 41. obljetnica Gospina ukazanja u Međugorju.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.