Fressssssh

subota, 10.09.2022.

Sumljivo

Bijo je prosvjed.
Bilo me je malo straj da ću kad dođem s posla zateć devastiran kvart, zapaljene kontejnere, barikade i protestante na njima.

Nije bilo ničega Katarina Peović, Nikola Grmoja, i četrdeset idiota koji su bili na prosvjedu, zeru su laprdali, svadili se s Majom Sever koja je inače glupa ko kurac, kategorički se odbili cijepat i mijenjat spol, i onda se razišli, sili u busove, preuzeli zaslužene sendviće s mortadelom, i ošli kući.

Odvratno je to korištenje osoba smanjene inteligencije u političke svrhe koje prakticiraju neke političke opcije.

Kao što smo se i ovdje na blogu uvjerili, antivakseri nisu neki lumenini, uglavnom je to istraumatizirana preplašena ekipa skromnih intelektualnih sposobnosti, koja bi da nije bilo ovog svega provela život, čitajući budućnost iz taloga od kave, nazivajući vidovitog Milana u kasne noćne sate, čitajući kojekakve Danikene, castanede Sagane i ostale šarlatane.

Sad umjesto toga arlauču po cesti, lupetaju gluposti po blogu, nikad nije po portalima bilo više idiota, nego u zadnje vrijeme, kad se horde kretena poput ovih naših na blogu osjećaju pozvanima da nešto kažu.

Ne znam samo, a volio bi znat kako se osjećaju oni koji nisu totalni kreteni a u nekom momentu su sudjelovali u antivakserskim orgijama, jer im je nešto eto bilo sumljivo, jebate koja lipa rič sumljivo.

Bilo bi zdravo za stanje države i nacije da im je barem malo neugodno zbog toga.

- 16:32 - Komentari (45) - Isprintaj - #