Fressssssh

nedjelja, 21.08.2022.

Ko pleše, zabole ga noge

Svjedoci smo zadnjih dana napada na Finsku premijerku, koja je malo nalila glavinu, pa je na nekom derneku pivala plesala, a bome se i trljala s nekim nevinim blogerima.

NeStašna Finkinja je baš nako Simpa i zgođušna, a u situVaciji sa poremećenim ruskim patuljkom, je pokazala i da ima muda veća od većine blogera na blohaeru.

I tako s plesanjem i pjevanjem Finkinje ne bi bilo problema, a trljanje s nevinim blogerima bi bio problem njenog muža i nje da nije novinarskih smradova koje boli kurac za pravo pojedinca na privatnost, jer ples i pjesma mlade žene, nisu niti trebaju biti predmet interesa javnosti bez njenog pristanka pa radilo se i o premijerki finske.

Također ovih dana se javlja i Hrvoje Zovko, inače govno od čovika, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva, prvi medu jednakima, zaslužan što se novinarstvo u Hrvatskoj svelo na polupismenu ideološki zadojenu rulju, miljama udaljenu od objektivnosti, neprofesionalnu do boli, sklonu jedino petparačkom senzacionalizmu.

E to smeće od čovjeka se snebiva na reakcijama javnosti na vijest o smrti novinara, koji je ulica priča nadrogiran skočio kroz prozor na nekom gej partiju.

Da je to smeće Hrvoje Zovko ikada ranije postavio pitanje o iživljavanju nad pokojnicima u medijima, sve u redu, ali pošto je iživljavanje nad pokojnicima i prostituiranje nečije smrti, u hrvatskim medijima modus operandi, smeću bi bilo najbolje da se poklopi ušima i šuti, jer da nije u pitanju neko od njihovih skupa sa ostalim medijskim talogom bi lešinario do besvjesti.

Uostalom zar nije vrhunski novinar koji je nedavno preminuo jer se nije cijepio o jednom preminulom čovjeku pisao da je bio ozbiljan kreten i pobirao laude.

Srećom pa je vrijeme konačan sudac i ono uvijek pokaže ko je u stvari bio kreten.

I za kraj o senzacionalizmu i nepoštivanju privatnosti na blogu.

Kolega Kupus je na trenutak pokazao svoje zmijsko tijelo i šta se dogodilo, napaljene raspuštenica sline po blogu toliko da je samo pitanje kad će neka od vremešnijih uspaljenica se pokliznuti i slomit kuk.

To brate nema mjere, i gotovo sa sigurnošću možemo utvrditi da će šefika iskopčat kabel, ja ne znam šta je tim uspaljenicama, taman se jedna smiri, eto dvi nove ka mačke u veljači, nečuveno i gotovo.

- 10:32 - Komentari (22) - Isprintaj - #