Fressssssh

petak, 19.08.2022.

O Đezabelama


Kad čovik vako malo bolje pogleda fascinantna je ta nezrelost i povodljivost kod nevinih blogerica.

Evo reka bi čovik da kolegica ipsilonka ima između jedanaest i dvanaest godina.

Dakle napiše ona post i o nečemu kaže svoje mišljenje, i onda se neke tamo druge nevine blogerice ne slože s njom i ona je u šoku pa je njena BFF tu brani po blogu.

Zamislite ona je u ovom leglu preljubnica, raspuštenica, ostavljenih žena, i otimačica tudih mužova osporila jednoj od Đezabela da ima jebača.

Majko mila drskosti.

Mislim ono post je bio kao o nekoj djevojčici, ali ekipa za očevid nevinih blogerica je odma shvatila da je to napad na pravo Đezabele na jebača, neotuđivo pravo svih napuštenih i zaboravljenih žena.

Zašto Ipsilonka toliko mrzi Đezabele saznati ćemo u nekom od sljedećih nastavaka, ali mora bit nešto osobne prirode, kad joj je tako zamutilo percepciju da je skoro naškodila djetetu, samo da se obračuna s Đezabelom.

Inače meni je drago kad nevine blogerice shvate da one mogu bit samosvjesne žene koje zaslužuju najbolje i ne žele prihvatiti ništa manje od toga, i da im ne treba nitko da bi bile onakve kakve su oduvijek željele biti.

Lipo je gledat taj proces emancipacije, koji se onda polako odvija i traje sve do pojave jebača na obzoru.

Ali kao što smo u prethodnom postu zaključili, uvijek postoji mogućnost uspostave povjerenja, koje izjednačavamo s ljubavlju što nevinu blogericu dovodi u položaj superioran svim Đezabelama u vaseljeni.

Znači ključ je u povjerenju.

- 22:56 - Komentari (19) - Isprintaj - #