Kap uja zrno soli
Skoro 20 tisuća građana Srbije je na privremenom radu u Hrvatskoj s radnim dozvolama, i sigurno par tisuća njih na crno.
Po podatcima iz E vizitora skoro dvjesto tisuća građana Srbije je bilo u turističkom posjetu u Hrvatskoj, vjerojatno i barem sto tisuća mimo e vizitora.
I sve to uprkos retardiranoj negativnoj propagandi, u kojoj zdušno sudjeluje i onaj simpatični dečko, premijer Srbije.
Ima li većeg dokaza kako i pederi mogu biti itekako netolerantnim, neopisivo glupi kreteni u službi fašizma.
Dobro među stotinama tisuća normalnih Srba koji ne vide razloga da ne bi došli raditi ili kupati se u Hrvatskoj, nađe se uvijek i poneki četnik Sava od 205 cm i 120 kg, kojega genocidišu trinaestogodišnjakinje.
Zato smo mi kao država dužni Savi jebat mater, radi svih onih normalnih Srba, ne smijemo dopustiti da radi Save, ili glupog pedera na mjestu premijera Srbije oni postanu nevidljivi.
Sandra Perković je šesti put uradila nešto što nije nitko nikada prije, postala je naime šesti put za redom Europska prvakinja.
Ako je pitate, reći će vam da to ne bi bilo moguće da nije bilo pomoći Milana Bandića.
Mislite li da će i iza ove vlasti ostati neki šesterostruki prvak Europe, koji će reći da bez njih to ne bi bilo moguće.
Kad sam bio klinac radio sam sa starim neku nadogradnju na jednom restoranu, ja sam naime ozbiljno počeo raditi negdje s jedanaest dvanaest godina.
Tamo je kuhar bio jedan stariji gospodin kojega su svi zvali kogo, a koji je nekad prije bio kuhar na brodu.
Kogo inače nije trpio da mu se neko mota po kužini, ali ja sam mu valjda bio simpatičan onako mali, a tako vješt s vrećama cementa, pa je mene pustio da njuškam po kužini.
Riba se tada pekla isključivo na pravim gradelama, na vinovoj lozi, panjevi su se birali po veličini ribe, i nije bilo priče, nije smilo bit ni nervoze, jer riba je morala bit pečena savršeno ništa manje od savršenstva nije bilo dovoljno.
Valjda sam sto puta to ljeto čuo, Mali na teleće bržole ide samo papar i malo soli i maslinovog ulja kad su gotove, ništa drugo samo seljačine meću friško meso u pac.
Ne znam oću li ikad imat konobu, ali teleće bržole će bit onakve kako je reka stari kogo i nikakve drugačije.
|