Fressssssh

četvrtak, 11.08.2022.

Preventiva

Jučer smo bacili radio kroz prozor.
Ma nismo zajebajen se, opet smo roštiljali i gledali Ajduka, naš dvor je u stvari najveselije misto u mistu.
Odlučili smo dogodine minjat krov, i napravit visoko potkrovlje, i započet akciju preseljenja za stalno.
Lipo je šta smo postali normalnija država u kojoj ima posla za onoga ko oće radit, pa se moš priselit kad oćeš, di oćeš.
Ajduk je pobijedija, roštilj je bija poslovično dobar, kupali smo se jučer ujutro, malo je puvalo pa nije bilo skoro nikoga na plaži, biće su svi maniti furešti išli u šoping centar.
Ove moje u mistu nervira šta furešti dođu pa se kupaju u bazen, a ne idu na more, da je obrnuto nerviralo bi ih šta idu na more kad imaju bazen.
Uglavnom onima koji imaju apartmane furešti ne smetaju, a onima koji ih nemaju sve smeta, a najviše to šta su se susidi s apartmanima opernatili, iako su oni govorili da će propast i da se to ne isplati.
Ko zna možda ćemo dogodine ili kad se već priselimo i mi počet grintat protiv furešta, ali za sada ne pokazujemo znakove isključivosti i netolerancije.

Kažu da u Imackom trećina iznajmljivača vila sa bazenin ne plaća porez, eto ja bi stavija vlastito spolovilo na panj da su ti isti najžešći na fejspuku, i enstagramu kad triba rušiti državu, ministre i ostale a da ih barem pola ima iskaznicu od vladajuće stranke, ostala im navika još iz one države.

Zato bi ja svima bivšim članovima nekog od fašističkih pokreta i saveza komunista isključija enternet, nako preventivno.

- 09:43 - Komentari (15) - Isprintaj - #