Fressssssh

petak, 08.07.2022.

nakaze i prikaze

Prva mater je zaboravila informisat javnost da je prvom sinu kao i drugim učenicima ponuđeno da odgovara za veću ocjenu, što je isti odbio pa mu je zaključena četvorka, a onda je prva mater krenula u akciju

Mamino zlato je matematičarka pred diplomom, i već godinama radi u jednoj renomiranoj informatičkoj tvrtci, uz studij i zarađuje pristojnu plaću, za studenta, čim diplomira čeka je ugovor u navedenoj tvrtki, za puno veće novce nego li imaju profesori u školama, akcije prve matere su je samo učvrstile u odluci da ne radi u školi nikada, lakše joj je raditi u timu s Indijcima, Kinezima, Španjolcima, Amerikancima i drugima, vjerojatno će nekada i otići živjeti negdje vani na neko vrijeme, ali nadamo se ne za dugo, jer eto ako ne radi u školi, di može naletit na prvu mater, i ovdje može sasvim pristojno živit

Ante Prkačin je sirotoj maloj bogatašici rekao da je nakaza.

Vascela liberalna javnost se digla na noge, i stala u zaštitu nakaze, zanimljivo je da ta ista liberalna javnost godinama šuti i ne komentira izričaj kretena na mjestu precjednika, i ne uzbuđuje se kad bi Nenad Stazić Četnik i Krešo Pajser Beljak, ubijali ko antifašisti, ili kad bi Bojan Ivošević pio krvi unaokolo.

Nakaza inače kao i cijela njena ekipa, svakodnevno prakticira govor mržnje, jer se eto stručno ni intelektualno nisu baš iskazali, pa im je eto jednako ko i Puljkima politički i ekonomski program to da mrzu adeze.

Možda bi parlamentarnu kulturu podigli na viši nivo da iz sabora izbacimo sve one koji veličaju bilo koji totalitarni režim i bilo kojeg masovnog ubojicu.

Higijene, one mentalne radi takve bi trebalo ukloniti iz javnosti.

Kod nas na blogu bi trebalo sve one koji promoviraju endeha, bilo koju od Jugoslavija, i ostale fašističke tvorevine poput Srbije, tribalo ametice obrisat ko Miralema.

šta možemo očekivati od onih koji prema ubojicama imaju nježne osjećaje, od tih nakaza i prikaza ništa dobroga

Cibona tek što nije propala, nakon što su njeni čelnici financirani iz gradskog proračuna, uništili ligu, pa samim time i reprezentaciju, koja je eto slučajno istovremeno s cibonom na dnu. Isto su uradili s rukometom, iako se ta reprezentacija još koprca, nekim čudom nisu uspjeli istu stvar uraditi s nogometom, iako su zdušno pokušavali.

Cibona je zaslužila da propadne, ali tu i takvu Cibonu bi trebalo spasiti, jer bez Cibone, jednako kao i bez Splita, Zadra, Šibenke, Zagreba ni hrvatska košarka nema šanse, svim NBA zvijezdama uprkos, a šteta bi bilo da se samo tako ugasi.

- 14:14 - Komentari (11) - Isprintaj - #