Fressssssh

subota, 02.07.2022.

Mala bi se udala

Kažu Amerikanci da se Donald Trump trijumfalno vraća u bijelu kuću.

Eto niti cijeli jedan izborni ciklus nije bio potreban da zrela demokracija shvati, da je i po mnogočemu odvratni cirkusant space shuttlea, za gej friendly, Black live matter, neradničku ljevičarsku seksualno izopačenu bulumentu, sklonu opijatima.

Kod nas će trebati vjerojatno nekoliko ciklusa da se osvijestimo, ako nas u Zagrebu ne zazrpa smeće prije toga, a o dragim Splićanima žrtvama obiteljskog nasilja od strane obitelji Puljak da ne pričamo, nakon njih dragim Splićanima će i Kerum izgledati kao melem na rani.

Na blogu se skoro ništa ne događa, i Annaboni je posustala, pa eto da nije ljubiteljice turbofolka, i nezaposlenog soboslikara, ne bi imali pojma šta se događa na kulturnom planu, svi ostali pišu neke gluposti, tek toliko da nešto napišu.

Umjesto da budu sretni, i da se nadaju da su se turbofolkuša, i specijalac, držali za ručice, zlobni blogeri ignorišu naš skladni par.

U stvari ovaj blog je uvijek na životu održavala nada u romansu, koja eto tek što se nije dogodila, a sada je te nade sve manje i baš zato bi trebali podržati, naše golupčiće, jer kao što svi znamo ljubav može savladati sve prepreke, i svakome bez obzira koliko je gadan ili glup može se dogoditi ljubav.

- 12:40 - Komentari (20) - Isprintaj - #