Fressssssh

petak, 01.07.2022.

Zastave

Neka dva rodijaka, su skinula srpsku zastavu u Požegi s jarbola, i sve to objavili na enternetu, pa bi h je policija revno prijavila za širenje mržnje.

Obzirom da se radi o fašističkoj agresorskoj zastavi koju policija tako zdušno brani, očekujem da će i ubuduće kazneno prijavljivati zbog mržnje i sve ostale koji žele uklanjati fašističke insignije, kao što su kukasti križevi, ušata U i slične umjetničke instalacije, pobogu pa nećemo valjda raditi razliku medu agresorima i fašistima.

U stvari ja sad očekujem da se svi antifašisti dignu na noge i da kažu kako ni jednoj fašističkoj zastavi pa tako ni srpskoj u Hrvatskoj nema mjesta.

Barem dok ne priznaju agresiju, dostave svu dokumentaciju o nestalima, izruče počinitelje ratnih zločina i plate ratnu odštetu.

I naravno ispričaju se Nikolini Pišek, zbog svega što joj radi ona olinjala lopuža

Naravno ako kao i obično prešute sam od sebe će se nametnuti zaključak da su ja kad sam tvrdio da su to sve govnari bio u pravu i znao sve deset godina unaprijed.

Dosljednost je u odgoju djece jedan od presudnih faktora, vrlo je naime važno da prema svim agresorima i fašistima imamo dosljedan i ujednačen stav, jer bi u protivnom mogli odgojiti fašiste, antifašiste ili neke druge kretene.

Osnovno obilježje kretena su dvostruki standardi.

Zato da se ne bi pretvorili u društvo kretena sva agresorska i ostala totalitarna obilježlja treba uklanjati jednakim žarom, nema tu mržnje to je borba protiv zla i istančan osjećaj za pravdu.w

- 09:43 - Komentari (14) - Isprintaj - #