Fressssssh

ponedjeljak, 27.06.2022.

Za komentar više

Naša edukacija ubire prve plodove, evo svjedoci smo da neki blogeri napišu glup post pa ga onda obrišu.

S druge pak strane imamo i one izrazito glupe primjerke koji opetovano pokazuju raskoš svoje gluposti.

U biti mi blogeri smo sami krivi za bujanje kretenluka po blogu, kako bi komentarom više dokazali neke naše istine, neki među nama su i s kretenima spavali, i onda se poslije čudili kako to da im blog zaudara po fekalijama.

Stara kineska poslovica kaže da posli jebanja nema kajanja.

Tako da je mukte tuširat se , i u bezglasnom kriku ponavljati zašto, zašto, šteta je već počinjena, u oni m trenutku kad ste u svoj topli blog primili kretena, za komentar više.

A kreteni oni su uvijek tu, još nevina blogerica ni ne klikne objavi, oni su tu sa svojim komentarom, najčešće glupim jer kakav drugi bi kreten mogao ostaviti.

Dakle što smo danas naučili, danas smo naučili da se ako se s nekim ne slažemo, trebamo boriti snagom argumenata, a ne sakupljajući komentare kretena, jer juče smo naučili da ako se kreteni slažu s nama da to nikako nije dobro.

Ako nam je u našoj bitci potrebna pomoć kretena, onda znamo da smo u krivu, pa bi se trebali bičovat, dok to zlo ne išćeramo iz sebe.

Ukoliko to ne napravimo jednog jutra ćemo se probuditi okruženi priglupim zlim ženama, neinteligentnim soboslikarima, ljudima s kapama od alu folije, antifašistima, anarhistima, antivakserima, ljubiteljima Olje i Noleta, koji će uz glazbenu podlogu, hita Mile voli disko, mrmoljit ti si naš, ti si naš, ti si naš, ti si naš







































































- 07:00 - Komentari (10) - Isprintaj - #