Fressssssh

petak, 24.06.2022.

Kako uvijek biti u pravu

Kao što vidite, kako bi barem malo amortizirali usljed smanjenih aktivnosti pojačani utjecaj bezveznjaka na blogu, krećemo s edukativnim serijalom, koji svima s barem malo nečega u glavi može biti od velike koristi.

Dakle svi znamo da svaka nevina blogerica pretendira uvijek biti u pravu, iako je taj cilj pretežitoj većini nedostižan zbog ograničenih intelektualnih kapaciteta, vježbom se ipak može popraviti stanje.

Za početak ćemo otkriti tajnu drevnih kineskih mudraca, koja se kolokvijalno naziva i haiku o trčanju pred rudo.

Kako nas stari kineski mudraci poučavaju jako je važno ne reagirati na prvu loptu, jer na izvoru Jang Cea, piše onaj ko najviše laže želi da se njegova istina prva čuje.

Možemo recimo spomenuti nedavni slučaj kad su se nevine blogerice i dežurni kreteni zajapureno borili protiv huligana, koji su kako je prvobitno dojavljeno brezočno napali nevine policajce koji su ko prvopričesnice samo stajali i glupo se smještali.
Bujice žuči i pravednog bijesa, su se slijevale blogom, i koliko se sjećam samo je vaš omiljeni bloger zastupao donekle drugačije mišljenje.

Iz sadašnje perspektive, razvidno je da naša draga policija, koju nikada ne treba napadati dok god je naša, ni približno nije nevina, kao što se htjela prikazati, niti su huligani tako loši kao što ih se htjelo prikazati.

Iz navedenog primjera je vidljivo da bi nevina blogerica bila svaki put u pravu, prije nego komentira nešto trebala bi promisliti zna li ona o tome uopće išta, i kad zaključi što je najčešće da nema pojma trebala bi sačekati da neko pametniji s nekim iskustvom nešto kaže, iako bi u stvari bilo najuputnije da se u materiju kojom ne vlada ni ne upušta nego da sačeka dok se ne prikupe sve informacije, jer gotovo nikad nije onako kako se na prvu pokušava prikazati.

U idućem nastavku ćemo govoriti o ignoriranju činjenica i zdravom razumu.

- 21:13 - Komentari (6) - Isprintaj - #