Fressssssh

četvrtak, 23.06.2022.

Enternetom protiv neukosti




Jedan od kretena koji se svako malo zauvijek uz najavu dramatično brišu, pa uskrsnu prije nego Annaboni kaže zahod, na svom blogu kaže da je na današnji dan četresprve osnovana prva antifašistička postrojba u Europi u šumi kraj Siska.

Neuki kreten očito ne zna da su se u to doba Poljaci već dvije godine borili i protiv fašista i protiv komunista koji su ih okupirali zajedničkim snagama.

Inače u šumi kraj Siska se nije dogodilo ništa, prva organizirana skupina od tridesetak ljudi je na današnji dan osnovana u Vrgorcu, zašto je događanje u Sisku izmišljeno još ne znamo, vjerojatno ćemo jednom saznati.

U stvari možemo zaključiti da je neukost izvor sviju zala, jer da nije neukosti, vjerojatno si niko normalan ne bi dopustio simpatije prema masovnim ubojicama i sijačima terora, bilo koje vrste.

Smeća je po ulicama Zagreba sve više, nije ni čudno koje smeće je na vlasti u gradu, bilo kome s mrvu karaktera bi nakon sveg onog diplenja o smeću dok su se valjali po cesti, obzirom da ih predvodi renomirani konzultant za pitanja ekologije, ne bi palo na pamet izaći na ulicu bez škartoca na glavi.

Sad je svima jasno koja je konzultant prevara, čak i idiotima koji su glasali za neradnike, oni će i ponovo glasat za njih jer su eto idioti.

U Splitu se spremaju izbori, vjerojatno će pobijediti Puljska, koji je skupa sa svojom ženom najzlokobnija pojava u politici ikad.

U konačnici svi rade za Plenkovića, jer do narednih parlamentarnih izbora djelovanjem sekte i Zagrebu i šiptarske pekare u Splitu, adeze će se činiti kao jedini spas.

Utješno je jedino eto što esdepe ima nakon dugo, dugo vrimena jednog normalnog kandidata, onog u Splitu, još kad bi se do kraja oslobodio partijskih floskula, bio bi prototip modernog političara.

Na žalost malo koristi od toga, asdepe s Mirelom Ahmetović i Peđom Grbinom, će skupa s idiotom s Pantovčaka nestat, i nikome neće biti žao.

Jednako kao ni za kretenima kad se idući put pobrišu.

- 19:35 - Komentari (18) - Isprintaj - #