Fressssssh

nedjelja, 12.06.2022.

Od ranije poznat

Prije neki dan je troje ljubitelja pasa u prijateljskoj i nesvrstanoj Istri, ostavilo bebu zaključanu u autu na pedeset stupnjeva i otišlo provozat zeru pasa u kolicima.

Beba koju možemo kolokvijalno nazivati i nakupinom stanica, zbog brze intervencije vatrogasaca i policije nije umrla, a pas koji se vozio u kolicima i nije bio u opasnosti.

E sad evidentno je da su ovo troje idioti, kao što je evidentno da jedno od njih ili više njih ima vozačku dozvolu.

Pa se sad postavlja pitanje kako takvi idioti mogu imat vozačku dozvolu, i treba li im sada u medicinskom kartonu pisat da su nesposobni za vožnju i imat djecu.

Neki idiot je jučer pokupio tramvajsku stanicu i troje djece, dvije, pet i deset ili jedanaest godina, kažu da je od ranije poznat policiji, to mi je super formulacija poznat policiji.

Idiot jučer nije uspio pobiti tu djecu, ali ne brinite, opet će on dobit priliku, oduzet će mu se vozačka na neko vrijeme jer je izazvao saobraćaju, a ne zato jer je idiot, kao da se tu nešto može promijeniti, kao da on može prestat bit idiot.

Evo imamo mi u našoj maloj zajednici idiote, pa smo svjedoci da tu nema pomoći, nemoš ti od idiota napravit poštenog blogera ni pod razno, niko njih nemore zaustavit da oni u majicama sa će ge varom, bulje u pulsirajući vadžajnu, nemoš ti idiotu dokazat da je ubojstvo bilo koga nikada nije rješenje, i da niko nikada ne smije imati pravo na ubojstvo, pa makar se radilo o nerođenog, ili djetetu koje će idioti ostavit da se skuha u autu, i jedno i drugo je psihički poremećaj, ma koliko ga nazivali pravom ili bilo čim drugim.

Dakle idiote trebamo poslati na liječenje na zatvorene odjele, bez obzira pišu li pjesme po blogu, ili se zalažu za pravo izbora, ili šetaju s infuzijom do ćevapa, ili obožavaju masovne ubojice, ili ostavljaju djecu da se skuhaju u autu, ili tvrde da muškarci mogu postati žene, ili pitaju ko nas bre zavadi.

- 11:27 - Komentari (11) - Isprintaj - #