Fressssssh

ponedjeljak, 06.06.2022.

Kako uvrijediti nevinu blogericu

Među blogerima se širi fama da vrijeđanje nevinih blogerica iziskuje neki poseban trud, i vještinu.
Naravno da ništa nije dalje od istine, od tih razmišljanja.

Zato ćemo imati vježbu kako uvrijediti nevinu blogericu.

Ne moramo se ništa posebno pripremati za to, glavninu posla su već obavile njihove majke.

Onima koje su imale razloga da razvijaju samopouzdanje s pokrićem, majke su iz čiste ljubomore podrivale to samopouzdanje i učinile sve da tatinu mezimicu učine nesigurnom i usade joj osjećaj manje vrijednosti.

Onim drugima, dakle glupačama majke su potencijale osjećaj veće vrijednosti, bez ikakvog pokrića, hranile samopouzdanje, kreirajući na taj način samožive egocentrične iritantne glupače.

Dakle ako čekate da počnemo s vrijeđanjem stvarno ste amateri, vrijeđanje je već počelo, onima koje ne čitaju vašeg omiljenog blogera već ide para na uši.

Inače nevine blogerice su svjesne svojih mana, tako da je dovoljno da napišete znaš ti dobro šta ja mislim o tebi, dalje će nevina blogerica sve obavit sama, u njenoj glavi će se rojiti razni horori, i sve to će rasti dok se ne pretoči u eruptivni nervni slom.

Ultimativna uvreda za nevinu blogericu je ako joj pokažete da vam je seksualno neprivlačna, to vrijedi čak i ako je nevina blogerica lezba, ili ako ste vi peder.
Ne postoji ništa gore niti veća uvreda, doduše nevina blogerica nikad neće povjerovati u to jer ms kako gadna bila, ne može virovat da postoji muškarac kojem je ona neprivlačna.
Bez obzira na to ukoliko joj tako nešto stavite do znanja pred drugim nevinim blogerica a, ona će badat vudu lutke, proklinjati vas, miješati napitke nogom od kokoši, i proglasiti vas nekulturnim divljakom.

Isto vrijedi i za blogere sa ženom u sebi, samo šta je reakcija neuralgičnija

- 22:45 - Komentari (18) - Isprintaj - #