Fressssssh

nedjelja, 05.06.2022.

Bella e impossibile

Bilo bi pogrešno zato što nam je gradonačelnik kreten, projicirati negativne osjećaje prema pederima i lezbama jer ih on pretpostavlja nekim drugim skupinama.

Ugodni su to ljudi, osim onih među njima koji izražavaju mržnju i netrpeljivost prema svima koji misle drugačije od njih, i svima koji ne misle da je jebanje drugih u guzicu civilizacijski doseg.

Ti koji su ogrezli u mržnji prema katolicima, Hercegovcima, Hrvatima, bilo komu, što znači većina te zajednice su isto smeće kao i oni koji bi tukli pedere, jedino što im žena koju su pronašli u sebi ne dopušta otvorenu agresiju, nego su pasivno agresivni ko nacrtani za čuvare u logoru.

Da budemo jasni i među onima koji su se okupili jučer na Maksimiru ima kretena kao što je naš gradonačelnik, i četrdeset lezba kojima se okružio, a koji mrze one koji misle drugačije, ali su barem toliko inteligentni da to ne pokazuju javno.

Nevjerojatno je u stvari koliko je ta ljubav isprostituirana, koliko je kojekakvi kreteni i ljubitelji lakih nota razvlače, evo pogledajmo naše ljubavologe na blogu, jel vi mislite da ti idioti kojima su se face izobličile od mržnje, misle da smo mi toliki nevjerojatni kreteni da pušimo njihove priče o toleranciji.

Kaže meni kolega administrator koji traži drugi posao da se samo još rijetki razgovaraju sa mnom, da sam sve ostale uvrijedio.

Ne znam zašto su svi tako zabrinuti zbog toga što mene niko ne voli, valjda se plaše da ću uvehnuti bez iskrene blogerske ljubavi, i nevjerojatne količine komentara.

Iskreno sad me daleko više opterećuje što je naš lijepi glavni grad ovako prljav, i u totalnom raspadu, što se ljubavi tiče, snađem se oko toga po doma, kao što reče kolega Jelen, ljepota je svukud oko nas.

- 18:06 - Komentari (10) - Isprintaj - #