Fressssssh

subota, 04.06.2022.

Ko je pustio ćuku vanka

Večeras je napokon pun maksimirski stadion, nakon dugo vremena.
Večeras na stadionu neće biti govora mržnje, ni suprostavljenih strana, umjesto toga kako je rekao kolega jelen tragati će se za religioznošću i ljepotom.
Večerašnji skup nije niti iz bliza dobio publicitet, kakav je dobio jedan drugi skup, s nešto drugačijim akterima, i nešto drugačijom potragom.

Valjda je to tako jer, se eto našem zagrebačkom gradonačelniku, više dopadaju poruke o slobodi jebanja u guzicu, umjetnim spolovilom, nego poruke o slobodi vjere.

Kad uspiješ srozat demokratske standarde koje su uspostavili recimo Željko Kerum, ili blagopočivajući Milan Bandić, koji su za razliku od aktualnog gradonačelnika shvaćali da su gradonačelnici svih građana, onda je jasno o kakvom se promašaju radi.

Gradonačelnik koji svesrdno podupire jebače u guzicu umjetnim spolovilom, a užasava se onih koji zagovaraju pravo na život od začeća, ne može biti nego kreten.

Nego šta vi braćo i sestre mislite, kad bi se nekim ultrazvukom moglo utvrditi kakvo će biti spolno opredjeljenje nakupine stanica, koliko bi lezbi i pedera dočekalo prvi udah.

Jel tako da bi to bilo užasno i bolno pogrešno.

Večeras na maksimirskom stadionu neće biti mržnje, ali već će se to nadoknaditi u uredu gradonačelnika, objektivnim i profesijonalnim medijima, i među našim tolerantnim ljubavolozima.

- 22:35 - Komentari (13) - Isprintaj - #