Fressssssh

nedjelja, 27.03.2022.

Lažu fotografije


Prvo ćemo krenuti s vijestima iz Njemačke, obzirom da naši migranti, ništa ne govoru.

Neki dan je došla Dalila, ime je izmišljeno, podatci poznati redakciji.

Dalila je onomad kad je zaratilo zdimila izbosne u Nemačku, tamo živi u socijalnom stanu i prima naknadu za nezaposlene, i na crno čisti po kućama.

Sad je zdimila iz Berlina vamo jer je čula da Rusi dolazu, kaže da mi nemamo pojma i samo se zajebajemo, oni u Nemačkoj se spremaju za rat.

Negdi u okolini Stuttgarta na Majni, jel se tako piše, veća skupina Švaba se je pošajbala radi zvijezda ulja od suncokreta.
Jebate nisu ni švabe više šta su bile, ajde da su se marisali radi bračkog maslinovog, ili neke istarske prevare, ali da se biju radi zvezda suncokretovog od dva ojra, nema smisla brate i gotovo.

Iz prijateljske i nesvrstane Rusije dolazi vijest kako istaknuti funkcijoner komunističke partije Rusije, oće osim Ukrajine denacificirat, i Poljsku, Litvu, Latviju i Estoniju, šta ti je kolega antifašista, on bi to po kratkom postupku.

Da nije takvih svijetlih primjera ko ruski komunista i naš Moslavac koji se do zadnjeg orgazmičkog jauka Bori za deklerifikaciju pošte i Fine od Caritasovih kasica ko zna kakav bi crni nacizam zavlada.

Nakon noćnog marša odvratnih babuskara koje se zalažu za ubijanje nerodene djece, održali su se i maršovi vaginalnih inspektora, koji su protiv ubijanja nerođene djece.

O tome nije bilo nikakvih vijesti, da se ne uznemiri blogerica Julka, i ostale blogerice koje ne podnose vaginalne inspektore.

Ja eto ne razumin zašto već jednom ne zaključimo tu priču i ne kažemo da je abortus ubojstvo, koje žene radi vlastitog komoda imaju pravo činiti.

Dapače mišljenja sam da bi to pravo trebalo proširit, da se i roditelji stariji od 67 imaju pravo ubit, ako to pojedincu olakšava život i osigurava veći komfor.

Jel tako

- 08:45 - Komentari (31) - Isprintaj - #