Fressssssh

nedjelja, 13.03.2022.

Mentalna higijena

Kaže Marisol, da valjda ne treba kretenima objašnjavati da sigurno ne misli da su svi Rusi loši.

Ne trebaš Marisol, kretenima ništa ne treba objašnjavati da mogu shvatiti ne bi bili kreteni.

Naravno da svi u Rusiji nisu loši, nisu ni svi u Jugoslaviji bili loši, većina naroda i narodnosti, je htjela mirno živit na svome, i nisu pokušavali okupirati druge niti uzimati tuđe.

Rusima se nekako od one krvave njihove revolucije svako malo zalomi da naprave sranje, od Holodomora kad su otjerali u smrt desetak milijuna Ukrajinaca, i nekoliko milijuna drugih naroda, preko bliske suradnje s Hitlerom, i okupacije Poljske, do okupacije pribaltičkih zemalja, i jebanja u mozak pola Europe, svojim bolesnim komunističkim idejama.

Sve u svemu saldo komunističke i postkomunističke Rusije je 50 milijuna žrtava.

Zato je možda poput Srbije i Čačka Rusiju trebalo devedesetih bombardirati i okupirati i dekomunisticirati, kao što je Njemačka denacificirana, jer sustavnom radu i edukaciji u Njemačkoj još uvijek dvadesetak posto pučanstva njeguje zločinački fašistički sentiment, dok u Rusiji zato jer nije bombardirana i nikada nije suočena sa vlastitim zlodjelima, barem osamdeset posto pučanstva njeguje zločinački komunistički sentiment.

Stoga bi bilo uputno da svjetska zdravstvena organizacija, njegovanje bilo kakvog oblika fašističkog ili komunističkog sentimenta, proglasi ozbiljnom psihičkom bolesti, te da se svi ljubitelji propalih totalitarnih tvorevina, i masovnih ubojica podvrgnu ozbiljnim psihičkim tretmanima.

Jeste li primjetili kako su govna koja se inače najviše protive bilo kakvom naoružavanju Hrvatske, sad najglasnija u kritikama jer je eto pao neki dron, nemore govno bit nego govno, zar ne.

Inače kad smo već kod toga, stvarno bi bilo vrijeme da anemični dezerter makne onog idiota s pozicije ministra obrane, i možda postavi nekoga ko je ispalio pokoji metak u životu, ne bi bilo loše i pokrenuti opoziv ludog Zoke, vjerujte mi ne želite dočekati rat s takvim idiotom na čelu.

- 17:58 - Komentari (8) - Isprintaj - #