Fressssssh

srijeda, 09.03.2022.

E moj Kirile

Bijo je noćni marš, feministkinja, u organizaciji onog militantnog dijela feminističke scene, koju više zanima pravo na ubijanje nerođene djece, nego pravo na punu plaću za vrijeme porodiljnog.

Na maršu su sudjelovali kao ultimativne feministkinje Peđa Grbin, i Tomislav Tomašević, koji eto nisu mogli podržati neki dan Ukrajince na skupu u Zagrebu, ali su podržali militantne borkinje za pravo na ubijanje nerodene djece.

Danka partizanka Derifaj je zgrožena što je večernjak objavio demanti, laži kojima je obilovao njen intervju u tom istom večernjem.

Svi ljudi na svijetu lažu, valjda je tako zapisano u zvijezdama, samo levičari misle da imaju pravo na laž, misle da imaju pravo na bilo što u cilju te neke njihove bolesne agende.

Ruski patrijarh Kiril, kaže da su za rat u Ukrajini krivi pederi, da su oni svojim nakaradnim paradama, izazvali nevine Ruse.

Mislim razumin ja Kirila i nevine Ruse, jebate zamisli da Grubnić i Ciganović mlate spolovilima unaokolo, šta bi čovik uradio nego bombardira Srbiju, ili već nekoga.

Zamislite da je tako nešto reka oni naš arlekin u funkciji pape, diglo bi se sve živo, antifašisti bi se vratili na blog, ateisti bi u pauzi motanja šušija, iskazali svoje nezadovoljstvo postojanjem religije, Geo bi linka ono nešto šta je jednom neka blogerica objavila Blogi bi slikovito opisa kako su Njemački biskupi jedini pravi, povjetarac u podrumima bosanskih piramida bi se uskovitlao, kape od alufolije bi uspostavljale direktnu vezu s Nibirujom.

Vako ništa Čorak, ka da se Kiril nije ni oglasio, ko zna šta kaže na sve to skupa Nole, šta Beba, a šta Porfirije.

- 21:14 - Komentari (23) - Isprintaj - #