Fressssssh

utorak, 01.03.2022.

rumpenštilski

Kad pročitam izjave krivokletnika i veleizdajnika Stipe Mesića, inače bivšeg hrvatskog predsjednika u dva mandata, što se svakako može smatrati sumrakom demokracije, jer uprkos svim dobrim stranama, demokracija ima i svojih manjkavosti, koje omogućuju da i takva spodoba postane predsjednik i to dvaput, osjećam se nelagodno.

Jednako se nelagodno osjećam na sam spomen našmrkane budaletine, ilitiga aktualnog nam predsjednika.

Šta se može, činjenica je da živimo u zemlji u kojoj živi i dovoljna količina idiota koji takve protuhe instaliraju na mjesto predsjednika, lažove, kokošare, i neradnike.

S druge strane dobro smo i prošli, mogli smo ko komšije dobiti nekog psihopatu ustašu, kao što oni imaju psihopatu četnika za predsjednika.

Šta vi mislite postoji li način da budaletinama ko što su antivakseri, ili glupače koje uprkos očajničkom jauku Jelene Veljače koja u nevjerici pita zar postoje oni koji misle da je Amerika kriva jer je psihopata izvršio agresiju na drugu državu, ukaže na to da bi bilo lijepo da ne iznose svoje stavove u javnosti, ma koliko se njima isti činili super.

Naime od korone se još uvijek umire, a rat je situacija u kojoj neki ljudi bivaju prognani, neki ubijeni, neki odlaze na bojište u strahu, neki proživljavaju traumu jer znaju da će morati ubijati, neki oplakuju najmilije.

Ne bi li dakle bilo lijepo da nađemo neki model kako bi ukazali osobama smanjene inteligencije da bi bilo bolje da u pauzi između lakiranja noktiju, i razmišljanja o depilaciju, operu prozore, a ne laćaju se enterneta, jer je njihovo laprdanje kad su ljudski životi u pitanju degutantno i gadljivo, skoro ko seoske pošalice u dane kad se obilježavaju nečija stradanja.

Možda da ko u konsenzualno nasilnom seksu dogovorimo neku riječ koja će biti signal manje inteligentnima, da prestanu prosipat svoje opscene umotvorine.

- 11:12 - Komentari (8) - Isprintaj - #