Fressssssh

ponedjeljak, 28.02.2022.

noštradamuš

Naš precjednik, kreten koji je na vlast došao glasovima Srba Jugoslovena, homoseksualne zajednice i idiota, kaže neki dan da Ukrajinu ne treba primiti u NATO, da bi tako i Crna Gora jednom mogla htjeti u NATO.

Srećom po sve nas skupa, precjednik kreten, nema pojma da je Crna Gora skoro pet godina već u NATO-u, jer da nije drugo oko u glavi bi ih kad su ono imali desant helikopterima s onom bradatom spodobom, bilo okupiralo.

Eto dokle smo došli, sve europske tajne službe i CIA ošle u Ustaše.

Kako to kako to?

Pa eto obzirom da smo svi mi koji smo upozoravali na odnošaje Srba s Rusima i vjetrove koji zaudaraju već neko vrijeme s istoka, proglašavani fašistima, nacionalistima, rušiteljima bratstva i jedinstva, i mrziteljima svega progresivnog, valjda se taj poučak primjenjuje i na analitičare iz CIE, pa su i oni sad Vastaše.

Evidentno je da Putina podržavaju Lukašenko, Kim Jong Un, Vučić i prvi antivakser bloghaera.

Ostali Jugosloveni koji ne mogu tom NATO-u oprostiti bombardovanje i neovisnoj Hrvatskoj postojanje mudro šute, jer on ko nije zgodno branit braću Ruse, a krv im se slijeva iz usta koliko grizu jezike.

Mene osobno zabavlja kako su se obzirom da su kreteni umuknuli uskomešale glupače i rugobe po blogu, ali nije to ništa što će tek biti, vjerujte mi na riječ, valjda znate da ja znam sve deset godina unaprijed.

- 09:39 - Komentari (18) - Isprintaj - #