Fressssssh

utorak, 15.02.2022.

Šu šu

Osim parole smišljene od najvećeg sina naroda i narodnosti, u kojoj se nećemo valjda držati zakona ko pijan plota, za razvoj nakaradnog socijalističkog mentaliteta bila je važna i parola o snalaženju.

Tako su se i mnogi koji su se snašli za razliku od nas budala koje se nismo snašle, a koji su ošli za eurima po vaseljeni, našli u čudu jer bi eto jer u tim zemljama maksimalno koliko je to moguće, izbjegavaju plaćanje poreza, trebali platit porez u Hrvatskoj.

I stvarno zašto bi oni čija djeca se ovdje besplatno školuju, čiji članovi obitelji, a nerijetko i oni sami, koriste usluge zdravstvenog sustava, koji očekuju da ako treba i policija i vatrogasci i ne daj bože vojska budu na usluzi svima njihovima, plaćali porez, kad ga ionako plaćaju budale koje se nisu snašle.

šta ćeš sve su to listom nepismeni debili, koji eto nisu bili u stanju provjeriti, imaju li kakvih obaveza i koje su to, a baš je bilo fora trpit zeru da te boli zub, dok ne dođeš u Rvacku, i onda otić kod zubara, i naručivat likarije, imat bresplatno zdravstveno i dopunsko, porezne olakšice za uzdržavanog člana i tako redom.

I sad su u osudi strašne države koja eto onima šta uzimaju lovu po Njemačkoj, a kinderi im se besplatno školuju u Rvackoj, oče naplatit porez, govnari koji su otišli iz ove države i plaćaju porez nekoj drugoj ali si uzimaju za pravo da budu ravnopravni nama koji ga plaćamo ovoj, i idioti neradničku koji bi da je sve besplatno, da se država brine o svemu ali da oni i njima slični nemaju nikakve obaveze prema istoj, i naravno Srbi Jugosloveni i poklonici Noleta i Đoleta kojima je svaka prigoda za posrat se po istoj smisao života.

Ne smijemo nikako zaboraviti anarhiste i slične kretene i borce za prava bez odgovornosti.

Eto nakon još jedne noćne drame, koja se uglavnom odvijala u glavi kolege, koji bi stvarno trebao potražiti stručnu pomoć, iako mu to nikad nitko od govnara koji hodočaste na njegov blog nije rekao, a trebali su, da nisu smeće kakvo jesu, za sve je ispao kriv administrator, uz naravno Fresha koji je uvijek za sve kriv, i Annaboni koja je često kriva.

Sad ćete se valjda pravit mrtvi, kao i obično, nekako bi mi bilo lakše da ste i vi svi koji ste cijelo ovo vrijeme šutjeli kreteni kao i dotični bloger, ali niste vi ste zaudarajući talog, sebično smeće koje bi poslalo čovjeka na psihijatriju za komentar više.

Kao što reče administrator bilo bi lijepo da su mu blogoprijatelji nešto rekli, samo da nisu ološ kakav jesu.


- 18:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #