Fressssssh

ponedjeljak, 14.02.2022.

Cest la vie

Prije 22 godine je Dinamu vraćeno ime Dinamo, te 2000. Na valu pobjede socijaldemokrata na izborima, zagrebački gradonačelnik socijaldemokrata Milan Bandić, u sklopu procesa detudmanizacije svega, pa i nogometnog kluba Dinamo, u upravu kluba dovodi Zdravka Mamića, sve ostalo je povijest.

Vidimo da se po cijeloj Europi u kojoj je procijepljenost oko 90 posto, ukidaju kojekakve mjere, kod nas i u ostalim bivšim socijalističkim vukojebinama, u kojima je zbog manjkavog obrazovanja, procijepljenost oko 50 posto to nije slučaj.

I sad idioti koji neće da se cijepe, jer su neobrazovana zatucana stoka, kmeče, jer se zbog tih istih idiota nikako ne može počet živit normalno.

A nije da nismo govorili da će tako biti, mislim da je blogerica ipsilonka bila najjasnija po tom pitanju, pozdrav ipsilonki ma gdje bila, ali džaba da idioti mogu bilo što shvatiti ne bi bili idioti.

Ne znam zašto se niko od velikih navijača Dinama nije sjetio obljetnice vraćanja imena i preuzimanja kluba od strane Zdravka Mamića, ali ima jedan članak u kojem Tomo Šokota opisuje svoje današnje osjećaje prema Dinamu, koji su veliki Dinamovci s bloghaera sigurno pročitali, pa nema smisla da editiramo link

Zainteresieani mogu zeru guglat Tomu, pa će naš, valjda.

Danas je Valentinovo pa svima vama koji ga slavite po gregorijanskom kalendaru, želimo da ga proslavite sa onima koje volite, a ako kojim slučajem oni moraju slaviti sa vlastitim mužem, curom, ženom ili dečkom, jebiga cest la vie.

Jel se tako piše?

- 21:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #