Fressssssh

ponedjeljak, 24.01.2022.

PŠK




savjetnik novokomponovanog gradonačelnika u ugodnom ćaskanju s masnom bosanskom homoseksualčinom, kaže za vremena u kojima su hrvatski ljevičari pobili velik broj svećenika, kako su to bila dobra stara vremena

dakle čovjek je kreten, otprilike na nivou antivaksera i Neše Stazića, ili Kreše Beljaka, a takvim kretenima nema mjesta u javnom prostoru, ili ga barem ne bi trebalo biti

Međutoa kreten je levičar, satiričar, pa mu je kao i sličnom ološu sve unaprijed oprošteno.

U međuvremenu Tram 11 koji je nekad kao i svi mladi buntovni reperi pjevao socijalno angažirane pjesme, je izdao novi album.
Dečki su u međuvremenu odrasli i shvatili koje je veće zlo, pa pjevaju o nekim drugim društvenim anomalijama.
Doduše tekstovi su im malo, ko da ih je pisao Zoran Milanović, pa su ih na nož docekali objektivni novinari, iz velikosrpskog glasila Novosti, koje se financira iz proračuna.
Zadnje informacije kažu da je izdavač povukao album iz prodaje, i tako zajedno sa velikosrbima iz Novosti dečkima napravio najbolju reklamu.

Neke navike se izgleda teško gube, Hrvatska ljevica koju su odgojili oni s početka priče, koji su ubijali svećenike, predvođena velikosrbima koji se financiraju iz proračuna, neMožemo, a da ne zabranjuje nesto, pjesme recimo.

- 18:51 - Komentari (9) - Isprintaj - #