Fressssssh

subota, 22.01.2022.

Drugi dan poslin štrajka

Birači ljevice bas nemaju sreće, iako su se u predsjedničkim izborima riješili cak dva kandidata podijeljene desnice, dobili su za predsjednika Zoku ustašu, koji eto ne da disati ljevicarsko četnickoj koaliciji u vladi.

Isto tako je bilo i s blagopocivajucim Milanom Bandićem, kojega su kao i Zoku ti isti birači ljevice doveli na vlast.

Dobro Zoku Ce doduše morat trpit samo dva mandata pa je ipak to zeru lašnje.

U Zagrebu su pak isti ti birači ljevice, potpomognuti idiotima, doveli na vlast nesposobnu, elitističku, korumpiranu, neradničku skupinu Jugoslovena, pa ćemo sada svi ispaštat, osim Lepe Rade koja Ce zaposlit vise rodbine nego blagopocivajuci M B 365.

Neki dan se na blogu vodila krajnje neukusna rasprava o netom preminuloj osobi poznatoj po tome da je sablaznila javnost otkrivši da Franjo Tuđman ima oko sto tisuća eura ušteđevine.

Za razliku od ostalih predsjednika koje smo imali to je bila ono bas nemila imovina.

Zato se ovih dana pišu panegirici, jel se tako kaze, političkoj aktivistici, koju su oni kojima je pomagala da dođu na vlast eto naguzili, jer takve niko ne voli.

Da je netko uz Ankicu Tuđman, prijavio recimo i Kseniju Linic da ima sto tisuća eura na banci, onda bi se mogao smatrati kako se to kaže zviždačem.

Oni koji za račun jedne političke opcije drukaju one iz druge političke opcije su politički aktivisti, a oni koji takve glorificiraju su budale.

Diljem Europe se uvodi ili razmišlja o obaveznom cijepljenju, preostalih pet do deset posto necijepljenih idiota.
Kod nas je postotak necijepljenih idiota znatno veći, pa ćemo jos neko vrijeme umirati, jer eto mora se voditi računa kako neko na blogu reče intimnim osjećajima antivakserskih idiota.
Stoga bi ja eto predložio da obzirom da intimni osjećaji ugrozavaju ljudske živote, provedemo računa i o intimnim osjećajima, ubojica, silovatelja, pedofila i sličnih, kako bi i njima dali priliku da izraze drugačije mišljenje.

- 09:01 - Komentari (17) - Isprintaj - #