Fressssssh

nedjelja, 09.01.2022.

Krv nije voda

Uvik san se pita za koje idiote se snimaju emisije tipa Krv nije voda, i slično.
Nekako mi se činilo da ovi na televizoru bumerang ne bi snimali takve idiotarija da ne postoji publika za tako nesto.
Pokušavao sam vizualizirati nekog toliko glupog i nije išlo, činilo mi se uvijek previše.
A onda je došao covid i Nole, i shvatio sam da ništa nije previše, da je ljudska glupost stvarno bezgranična.

Šta vi mislite jesu li oni koji su antivakserima davali pravo na drugačije mišljenje, sada kada je bjelodano koliki su to u stvari idioti, svjesni da su ispali glupani.

Mislite li da Ce drugi put kad idioti budu imali drugačije mišljenje promisliti tko i kakvo drugo mišljenje ima, da ponovo ne ispadnu glupani.

Stalno se prica o nekim podjelama, kakve crne podjele, sa teroristima, pedofilima , silovateljima, i antivakserima se ne pregovara, i točka nema tu nikakvih podjela, prica o podjelama daje takvim likovima koji se bez ikakvog uporišta kockaju s tuđim životima, daje tim psihičkim bolesnicima pravo na postojanje, pa ako mislite da su silovatelji pedofili, ili antivakseri možda u pravu, super za vas.

Svima nam je jasno da znanstvenici ne znaju sve, ali bi i svima s elementarnom inteligencijom trebalo bit jasno da to ne možemo kao argument priznati psihopatama koje ne znaju ništa.

Zato je dobro da se povremeno pojave covid i Nole, jer ništa tako ne razotkriva pjesnike ili vrhunske intelektualce, koji si svako malo uzimaju za pravo da pljuju po Hrvatima, i Hrvatskoj, pritom se pretvarajući da su i sami Hrvati, ili da su kobajagi iznad tih nacionalnih podjela, jer ništa ne razotkriva ljude kao odnos prema covidu i Noletu, Srbinu koji voli čiča Dražu, i antivakseru.

Doduše sve to je zaludu dok ima nevinih blogerica s razvijenim majčinskim instiktima, koje Ce uvik više virovat Muji nego svojim ocima.

Dakle za propast civilizacije neće bit krivi smradovi koji glume vrhunske intelektualce, ni kojekakvi kobajagi pjesnici nego glupače s majčinskim instiktima.

- 13:04 - Komentari (19) - Isprintaj - #