Fressssssh

četvrtak, 06.01.2022.

Pepa pig i biseri

Na svim portalima udarna vijest je o kretenu, s kakvima se i mi suočavamo na našem blogiću, o čemu sam u vise navrata pisao.

Naime kao i u ovom medijski eksponiranom slučaju, i kod nas na blogu ima neinteligentnih, lose odgojenih, nasilnih osoba, upitnog morala koje uporno iako im kazete da su nepoželjne provaljuju po vašim blogovima.

Tako je i ovaj loše odgojen lik, kojeg su iz srednje škole izbacili zbog nepohađanja nastave, i majci mu rekli da Ce biti neobrazovana budala, odlučio silom nastupiti na nekom turniru u nekoj državi, ne poštujući pravila ni države ni turnira, sto Ce ga valjda učiniti herojem sličnih mu kretena.

Nije uopće upitno kako Ce i sljedbenici Noleta i Đoleta iskazati neupitan animozitet prema tamo nekoj Australiji koja eto ne dopušta njiovom idolu da se ponaša ko zadnji balkanski krkan.

Papa Vranjo je izjavio da bi nedojebane skojevke umisto pasa i mačaka tribale udomljavat i usvajati dicu.

Reakcije pseudoliberalnih leftarda, koji su uglavnom oduševljeni papom Vranjom, su ili ogorčene, ili se pravu mrtvi.

Sad im papa ne valja, likovima koji su za popizdit humani pa zaobiđu dom za nezbrinutu dicu, i otiđu udomiti pasa pa njemu kupuju đemperiće.

Ne znan di ovo vodi, još će papa Vranjo reć da debili koji daju iljadu eura za mobitel, i tries iljada za golf osam na pušing, nemaju moralno pravo na priču o gladi u svijetu, i onima koji kopaju po kontejnerima.

U zadnje vrime sve češće se sjetim kolege Jelena i njegovih primjedbi o skromnosti i odricanju, velika je šteta sto većina nas to nije razumjela, iako je valjda najvrijednije sto je na blogu napisano.

Ali znate uostalom kako ide ono s biserima i svinjama.

- 08:37 - Komentari (24) - Isprintaj - #