Fressssssh

subota, 27.11.2021.

Ko bi reko čuda da se dese

Baš čitam kako stidljivo ko prve glavice jaglaca koje proviruju iz snijega i najavljuju proljeće, jedan od većih zagovaratelja ne kad prežaljene Jugoslavije,
Branimir Pofuk brani ustaše koje su skupa s njima Jugoslovenima prosvjedovale protiv anemičnog dezertera Plenkovića pod krinkom borbe za slobodu od aplikacije u mobitelu.

Koliki je apsurd ta borba i ta kobajagi sloboda sama po sebi govori činjenica da je predvode poklonici dva totalitarna zločinačka režima koji su svoje postojanje naplatili u nevinoj krvi stotina tisuća ljudi.

Vrhunac se pak apsurda ogleda u činjenici da bi eto poklonici krvoločnih totalitarnih režima, rušili koaliciju koju predvode dezerteri koji su se skrivali kad se stvarno borilo za slobodu, i četnici koji su tu slobodu napadali.

A šta ćeš tako pao grah, kad uzmemo u obzir koliko je oko nas idiota koji bi bilo koje od tih sranja bili u stanju popušit, jos je sve skupa i dobro.

Vi koji niste skužili o čemu se tu radi, samo morate znati da nije sramota bit glup, sramota je svoje gluposti nametati drugima.

Po cijeloj nam domovini se iskapaju kosti ubijenih.
Pronalaze se oni koje su pobili partizani, i oni koje su pobili Srbi.
Zanimljivo valjda niko ne traži one koje su pobili fašisti, dapače cim neko spomene da bi ih se išlo tražit odma antifašisti dignu graju.

E sad ili su antifašisti neempatični psihopate, ili nesto skrivaju, ko bi ga znao.

Sve je to nekako čudesno, nije ni čudo da su očajne kućanice zbunjene pa odaju na prosvjed s fašistima, kad ispada da oni nikoga nisu ubili, bar ako pitate antifašiste, koji nedaju kopat i gotovo.

- 16:53 - Komentari (9) - Isprintaj - #