Fressssssh

nedjelja, 27.12.2020.

Ko rano rani

Zadnje vrime se na blogu piše o dici više nego inače, i to mi je lipo.
Zlatokosa od Sarah be, mali heroj od Otočke, princeza Aurora, moj veliki dječak i mala šišmišica, i Nisina velika princeza, su baš ono što bi Božić trebao biti sam po sebi, ljubav, nada, budućnost.

Zato je baš lipo da po blogu paradiraju dičica, umisto čangrizave starčadi, u potrazi za izgubljenim libidom.

Baš sam nešto razmišlja o tome kako nevinim blogericama pomoć da pripoznaju idiote, i osmislio sam savršenu metodu.

Ako vam se slučajno učini da je neko idiot a vi ste nevina blogerica samo ga upitajte, šjor idiot a šta bi vi uradili.

Evo na primjer aktualna tema Korona, sigurno ste se na blogu, a i u stvarnom životu susreli s potencijalnim idiotima, po kojima stožer nema pojma, vlada nema pojma, liječnici nemaju pojma, niko nema pojma osim njih kojima je providnost sama po sebi putem nutricionistice, šlager pjevača, i osobe opterećene mesijanskim sindromom, poslala poruku.

Dakle ono što nikada od naših vidjelaca i vidjelica, nikad nećete čuti je kako bi oni riješili taj problem, osim da bi vi kojih već sada ne blogu ima poprilično, i vaši najmiliji koji su na žalost zaraženi, ionako od nečega umrli.

Dakle šta smo naučili, da su osobe koje u svemu vide problem a nikada ne nude rjesenje, jednako kao i oni kojima je cijeli svijet osim njih samih kriv zato šta su luzeri, kao i oni koje niko ne razumi, zasigurno idioti.

Inače, svoj negativnoj propagandi uprkos, evidentno počinjenim pogreskama, doduše do sada manje više nevažnim, i sukobima taština koji su izuzetno degutantni, nacionalni stožer po zadnjem istraživanju uživa povjerenje preko sedamdeset posto građana, što je izuzetno visok postotak kakvog nikada ranije ni jedno tijelo ili organizacija nije imala, čisto kao ilustracija pet najvećih stranaka zajedno nema toliku podršku.

To sve skupa govori da smo ipak razuman narod, uprkos značajnom broju idiota, koji su u stanju reći vam da je užasno što moraju nosit masku, jer ćete vi ili vaši najmiliji svejedno od nečega umrijeti, pa što ne bi od korone, i nikada neće reći što bi oni uradili, jer valjda ipak nisu toliki idioti, da bi vam rekli da idete kod Brace sa Srebrnjaka da vas gleda.

Zato volite djecu, ali na zdrav ispravan način, ne pretjerano zaštitnički, jer i idioti su jednom bili slatka mala dječica,’koju je onda neko nepovratno sjebao, iako neki su jednostavno glupi, i tu nema pomoći.

I ugledajte se na naše fotografe, koji ranom zorom lovaju svitlo okolo, a ne ko vi da hrču do podne, katastrofa

- 07:59 - Komentari (48) - Isprintaj - #